hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    Yükselen burcunuza göre Merkür Cazimi sizi nasıl etkileyecek?

    25.10.2020 Pazar | 12:13Son Güncelleme:

    Bu akşam Akrep burcunda Merkür Cazimi gerçekleşecek. Önemli bir haber alabilir ve biten bir ilişkinizi yeniden başlatabilirsiniz. Sürprizli bir pazar akşamı bizi bekliyor. Beklenmedik bir haberle çok şaşıracaksınız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün Ay gün boyu Kova burcunda boşlukta ilerleyecek yani önemli bir açı yapmayacak. Bugünü sakin ve huzurlu bir şekilde sevdiklerinizle geçirmeniz en güzeli olacaktır. Yeni kararlar almak için acele etmemeli ve akışta kalmalısınız.

    Ay Kova burcundayken aklınıza orijinal fikirler gelebilir ve çılgın bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Açık havada ve özellikle deniz kenarında zaman geçirmek hem ruhunuza hem de bedeninize çok iyi gelebilir. Arkadaşlarla zaman geçirmek ve sohbet etmek de çok keyifli olabilir. Aşk hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

    Ay Kova burcundayken mavi ve mor renkleri fazla enerjinizi dengeleyebilir. Bugün Akrep burcundaki Güneş ve retro Merkür tam derecede kavuşacak ve bu gece gökyüzünde Merkür cazimi gerçekleşecek!

    Akşam saatlerinde etkisini yoğun bir şekilde hissedeceğimiz Merkür Cazimi tam 21:21’de gerçekleşecek ve özellikle iletişimle ilgili çok önemli bir gelişme yaşamamızı sağlayacak. Uzun zamandır beklediğimiz bir haber gelebilir ya da eski bir sorunla tekrar yüzleşip artık çözüme ulaşabiliriz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir, yarım kalan bir ilişkiyi eski sorunları derinlemesine konuşup uzlaşarak yeniden canlandırabilirsiniz. Sürprizlerle dolu bir pazar akşamına hazır olun.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yükselen burcunuza göre Merkür Cazimi sizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ: Sevgiliniz ya da ortağınızla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir, ilişkinizi ya da ortaklığınızı bir konuda uzlaşarak güçlendirebilirsiniz.

    BOĞA: Günlük hayatınızla ya da iş yerinizle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilir, yeni bir düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. Eski bir sağlık sorununuzla ilgili tedaviye başlayabilirsiniz.

    İKİZLER: Aşk hayatınızla ilgili güzel bir gelişme olabilir, eski bir aşkınız yeniden canlanabilir. Arkadaşlarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

    YENGEÇ: Evinizle ya da ailenizle ilgili eski bir sorun yeniden gündeme gelebilir, sorunu çözmek için olumlu bir girişimde bulunabilirsiniz.

    ASLAN: Kaçırdığınız eski bir fırsatı yeniden yakalayabilir, eski bir anlaşmayı yeniden hayata geçirebilirsiniz. Kardeş ya da yakın akrabanızla ilgili önemli bir gündem yaşayabilirsiniz.

    BAŞAK: Maddi konular gündeminizde olacak, eskiden kazanç sağladığınız işler yeniden başlayabilir ve para şansınız artabilir. Eskiden çalıştığınız insanlardan fayda görebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TERAZİ: Fiziksel anlamda canlanma yaşayabilir, eski imajınıza dönüp dikkat çekebilirsiniz. Eskiden yaptığınız bir spora ya da hobiye başlayıp keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

    AKREP: Ruhsal anlamda rahatlama yaşayabilir, uzun zamandır sizi üzen ve psikolojinizi olumsuz etkileyen bir konudan artık tamamen uzaklaşıp şifalanabilirsiniz.

    YAY: Eski bir idealinize ulaşma için güzel bir haber alabilir ve hedefinize yoğunlaşabilirsiniz. Eski ve güçlü bir dostuzdan destek görebilirsiniz.

    OĞLAK: İş hayatınızla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir ve kariyerinizle ilgili eski kaçırdığınız bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz.

    KOVA: Bir seyahat planı yapabilir, eskiden gittiğiniz bir yere yeniden gitmek için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Uzak yoldan önemli bir haber alıp heyecanlanabilirsiniz.

    BALIK: Bir borcunuz ya da alacağınızla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir, borcunuzu ödeyerek ya da alacağınızı tahsil ederek rahatlama yaşayabilirsiniz.