hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    160 milyon liralık aşk tazminatı

    27.07.2020 Pazartesi | 12:16Son Güncelleme:

    Dünyanın en çapkın siyasetçisi elbette İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi’dir. Bu unvanı kimseye bırakmadı henüz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İş adamı sıfatı taşırken bir kabare oyuncusu Veronica Lario’ya gönlünü kaptırarak çocuklarının annesi Carla Elvira Lucia Dall’Oglio’dan bir celsede boşanan Silvio’nun daha sonraki “Bunga Bunga” Libya dansı partileri dillere destan olmuştur. Başı adaletle belaya girse de dokunulmazlığı nedeniyle her seferinde aklanmasını acar avukatları sayesinde başaran 84 yaşındaki Silvio bilmeden reşit olmayan bir kızla ilişkiye girince zor duruma düşmüş ve bocalamaya başlamıştı. Başına gelen her türlü belayı büyük sus payı paralarıyla geçiştirmeyi adet haline getireren ‘Forza Italia” partisinin kurucusu ve Senatör Berlusconi 17 yaşındaki Fas asıllı Kerime El Mahruk'nin şikayetiyle mahkemelere taşınınca bu kez vergi kaçırma davasından mahkum olarak siyasete ara vermek zorunda bırakıldı.

    Silvio’nun çapkınlıklarına dayanamayan ikinci eşi Veronica Lario’ya yüklü bir nafaka vererek ve özgürlüğünü ilan ederek “Bunga Bunga” çılgın partiler dönemini başlatan ünlü iş adamı para saçarak eskortlarla gece gündüz beraber olurken kurduğu partinin kadınlar kolları ile yakından ilgilenmeye başladı.11 yıl önce Napoli’deki bir toplantıda güzel delege Francesca Pascale dikkatini çekti. Francesca Pascale 25 yaşındaydı ve bir Berlusconi hayranıydı. Beraber resimler çekildi. Magazin dergilerine kapak oldu. Bir hafta sonra Francesca Pascale Berlusconi’nin Roma’daki villasına taşındı. Onursal Başkanı olduğu Milan’ın futbol kulübünün Inter ile derbi maçında Vip trübününde Silvio Berlusconi yan koltuğunda oturan güzel genç kadını işaret ederek ve ‘Yeni nişanlım’ diyerek yeni ilişkisinin resmen başladığını ilan ediyordu. ‘Francesca kalbimi çaldı. Artık uslu bir erkeğim. Geçmişimi sildim’ mesajları verdi. 2011 den bu yana hep beraberdiler. Fino köpekleri Dudu aşklarının büyük tanığı oldu. Berlusconi, Pascale’ye villalar, apartman katları, lüks araçlar aldı. Pahalı mücevherler taktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aralarındaki büyük yaş farkı kanıksandı. Taa ki Silvio 2018 yılında Forza Italia partisinden milletvekili secilen Marta Fascina’ya ilgi duyana dek.1990 doğumlu güzel siyaset kadını Marta Fascina, Silvio’nun bu ilgisine karşılık verdi. Siyasi alanda artık beraberdiler. Geçtiğimiz Mart ayında ‘Forza Italia’ partisi basın danışmanlığı bir bildiri ile Başkan Silvio Berlusconi’nin nişanlısı Francesca Pascale ile ilişkisini anlaşarak sonlandırdığını duyurdu. Berlusconi’nin yeni bir aşka yelken açtığı da açıklandı.

    Silvio Berlusconi bonservis yerine geçen Francesco Pascale’ye ödenecek ‘Aşk Tazminatı’nı avukatları aracılığı ile kamu oyuna duyurdu. Dudak uçurtacak fiyat tam 20 Milyon Euro'ydu. Yani 160 Milyon Türk Lirası! Yetmedi Francesca Pascale’ye yaşam boyu her yıl 1 Milyon Euro yani bugünkü kura göre 8 Milyon TL prim ödenecekti. Eski nişanlı sadece ‘Ben Silvio’yu çok sevdim, hep seveceğim.’ demekle yetindi. Böylece literatüre Silvio Berlusconi sayesinde “Aşk Tazminatı” da eklenmiş oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    160 milyon liralık aşk tazminatı