hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Aşırı zayıflayan Adele'e hayranlarından büyük tepki

    14.02.2020 Cuma | 11:59Son Güncelleme:

    Kimine göre 45 kimine göre 35 kilo verdi. Adele'i ilk tanıdığımızda bayağı değil yoğun kiloluydu. Hatta 2011 yılında kendisini daha da ünlü yapan 'Someone Like You' şarkısının klibini izlerken piyano başındaki pozu daha da şişman gösteriyordu. İngiliz şarkıcı verdiği röportajlarda halinden memnun olduğunu görünümünden rahatsızlık duymadığını defalarca ve ısrarla belirtmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adele'i James Bond filmi 'Skyfall' ile aynı adlı şarkısını Oscar Ödül Töreni'nde kazandığı heykelcik elindeyken şarkısını söylerken canlı olarak izlemiştim. Aslında o kilolar sahnede kendisine yakışıyordu. Muhteşem sesi ile uyum sağlıyordu.

    Ödüller, ödüller, ödüller... Hangi şarkıyı seslendirse önce hit sonra ödül oluyordu. Grammy abonesiydi. 'Turning Tables', 'Send My Love', 'All I Ask', 'Set Fire To The Rain', 'Make You Feel My Love' parçaları hep hafızalarda kaldı, Adele ile özdeşti. Albümları satış rekorları kırdı. Hayranları bu şarkıcıya tapıyordu. Görüntüsü asla rahatsız etmiyordu. Aşık olduğu Simon Konecki ile evlendi. Angelo adını verdikleri oğulları doğdu. Ancak Simon Konecki, ünlü şarkıcı eşinin şöhreti altında ezildi. Boşandılar. Sonrasında olan oldu ve Adele hızla kilo vermeye başladı.

    Aşırı zayıflayan Adelee hayranlarından büyük tepkiFotoğraf: AA 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayranları önce bunu mutsuzluğa bağladı. Ancak gerçek ortaya çıktı. Adele zayıflama isteği ile kendisini Brezilyalı diyetisyen antrenör Camila Goodis'e emanet etmişti.  Adele spor yapmayı sevmiyordu o nedenle Camila Goodist ona günde ancak 1000 kalori sağlayan bir diyet uygulamaya başladı. 'Sirtfood' adlı bir besin diyeti. Sirtuin proteini vücutta metobolizmayı düzenlemeye yardımcı olduğu bilinen, özellikle yaşlanmayı yavaşlatan, hücre korumasını devreye sokan bir tür tescil edilmiş diyet şekliydi. Yeşil çay, lahana, yaban mersini, somon balığı ve bol narenciye tüketiminin düşük kalori ile hızla kilo vermeyi amaçladığı İngiliz beslenme uzmanları Aidan Goggins ve Glen Matten tarafından da şiddetle öneriliyor.

    Adele uzun bir süre ortalıktan kayboldu ve "inzivaya çekildi" diyenler de oldu. Ama o kilo vermekle meşguldü. Kendisini Camila Goodis'e emanet etmişti.

    Önce Karayiplerin  Anguilla bölgesinde göründü. Ama onun Adele olduğuna Paparazziler bile ihtimal vermedi. Sıska bir kadın yüzünü gizlemişti ve Adele’i andırıyordu. Ama gerçek sonra Los Angeles'ın Beverly semtinde uzaktan çekilen fotoğraflarla ortaya çıktı. Bu aşırı zayıflamış kişi gerçekten de Adele'di. Oscar ödülünü kazandığı Hollywood'da ortaya çıkmıştı. Hem de 2020 Oscar Ödülleri gecesi meslektaşı Beyonce ve eşi Jay – Z tarafından düzenlenen partide. Ödül töreninin Polonya TV'si adına izlemeye gelen sunucu Kinga Rusin, Adele ile birlikte çektirdiği resmi Instagram’da paylaştı. Sonrası malum. Adeta iskelete dönmüş Adele’in aşırı zayıfladığı anında duyuldu. Medya 31 yaşındaki şarkıcının verdiği kilolar hakkında yorumlar yaptı. Kimisi 45 tahmininde bulunurken 40, 35, 30 kilo rakamları da yazıldı, çizildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adele hayranları isyan etti. Fan kulüpleri şarkıcıya büyük tepki gösterdi. Hatta 'düş kırıklığına' uğrayanlar tek tuşla Adele'i sildiler. Olay çok yeni. Ben ise  'Someone Like You' klibini tekrar izleyerek hayalimdeki klişelenmiş Adele'e döndüm. 

       Aşırı zayıflayan Adelee hayranlarından büyük tepki

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aşırı zayıflayan Adelee hayranlarından büyük tepkiFotoğraflar: Instagram