hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Deniz Akalın'ın dokunaklı mektubu

    04.12.2022 Pazar | 10:09Son Güncelleme:

    Deniz Akalın İtalya’da Agnelli Hanedanı’nın nikahsız gelini. Varislerden Andrea Agnelli’nin 12 yıllık 2 çocuklu hayat arkadaşı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koca FİAT otomobil fabrikasının sahibi, imparatorluğun tanınmış ismi rahmetli Gianni Agnelli’nin yeğeni olan Andrea Agnelli aynı zamanda Juventus Kulübünün de başkanı. Daha doğrusu başkanıydı.

    O Juventus ki değil Avrupa, Dünya futboluna egemen olmuş köklü bir kulüp. Umberto Agnelli’nin iş insanı oğlu 46 yaşındaki Andrea Agnelli bir futbol tutkunu. Birkaç yıldır Agnelli Grubunda pasif rol almakta Juventus uğruna.

    Bir süredir Torino Cumhuriyet Savcılığı Juventus Kulübünün mali hesaplarda usulsüzlük yaptığını, haksız sermaye kazancına başvurduğunu, oyuncuların maaşlarının gizlenmesini, transfer değerlerinin olduğunun çok daha üstünde gösterilmesi ve ayrıca Pandemi döneminde 34 Milyon Euro’luk bir açığa ulaşıldığını öne sürerek resmen soruşturma açtı.

    Bu gelişmeler üzerine Başkan Andrea Agnelli yönetim kurulu ekibi ile birlikte soruşturmanın selameti açısından istifasını verirken tüm savcılık iddialarını reddederek yasal savunma haklarını kullanacaklarını duyurdu.

    İtalya’da ses getiren bu yeni futbol skandalında Andrea Agnelli’nin iş insanı hayat arkadaşı Deniz Akalık İnstagram hesabından dokunaklı bir mektup yayınladı.

    Deniz Akalın şöyle yazdı: ‘Nereden başlamalı...12 yıl gece gündüz çalıştıktan sonra, bugün Juventus’un Başkanı olarak hayatınızın bir bölümünü kapatıyorsunuz. Yaptığınız tüm fedakarlıkları, gösterdiğiniz tüm çabaları yalnızca siz ve ben biliyoruz. 9 üst üste Serie A lig şampiyonluğu, 4’ü üst üste olmak üzere 5 İtalya Kupası, 4’ü Süper Kupa, 5 Kadınlar Şampiyonluğu, 2 İtalya Kadınlar Kupası, 3 Kadınlar Süper Kupası, 1 İtalya Serie C Kupası,sen ve ben kimsenin 29 kupaya yaklaşacağından süpheliyiz. Bana hep senin en çok neyi sevdiğini soruyorsun ve hep senin çalışma tarzına göre cevap veriyorum: durmuyorsun. Tutarlı ve ısrarcısın. Azimli, kararlısın. Sorumluluk kanınızda var. Asla bir kez değil. Başkalarının veya senin olmayan hataların sorumluluğunu üstlenmek anlamına gelse bile hep yenilgilere, zor zamanlara, zor kararlara yüzünü çevirdin. Keşke cesaretin ve dürüstlüğün yarısı bende olsaydı. Bugün sadece senin yanında değilim Aynı zamanda gurur duyuyorum ve yıllar boyunca Juventus için, ailen için, bizim için yaptığın her şey için sana teşekkür ediyorum.. Sadece bir Başkan var ve o her zaman sen olacaksın. Gelecekteki aşkımın bizim için neler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyorum. Eminim ki yan yana her şeyi beklediğimizden daha iyi hale getireceğiz. Seni seviyorum! Dün, bugün ve yarın.’

    Deniz Akalın’ın Andrea’ya bu duygu dolu mektubu inanın Juventus Kulübü ile ilgili soruşturmadan daha çok ilgi gördü, taraftarlara da ilaç gibi geldi.