hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    E.R dizisinin dev kadrosu 22 yıl sonra bir arada

    21.04.2021 Çarşamba | 15:54Son Güncelleme:

    Yarın 22 Nisan ‘Dünya Günü’ Her yıl ‘Dünya Günü’nde çilekeş dünyamızın çok önemli sorunlarından bir tanesi gündeme getirilir ve bu konu işlenir. Bu yıl temiz su erişimi için yapılan çalışmalar desteklenecek. Amerika’da etkin NBC televizyon kurumu ilginç bir kutlama düşünmüş.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Temiz su erişiminin öncülüğünü yapan ‘Waterkeeper Alliance’ projesini desteklemek için 1994 - 2009 yılları arasında büyük ilgi gören ve kadroda yer alan ünlü aktör George Clooney’i zirveye taşıyan sağlık hastane dramı 'E.R'(Acil Servis) dizisinin ilk oyuncuları tam 22 yıl sonra tekrar bir araya geldiler.

    Dizide Chicago'daki County General Hastanesi Acil Servisi her gün travma vakaları ile boğuşuyor. Her bir bölümünde doktorların iç dünyası, insancıl öyküleri ve ilişkileri beyaz ekrana taşınıyordu.

    Doktor Doug Ross’u 1994 – 99 yılları arasında canlandıran George Clooney çok kez değişikliklere uğrayan toplam 331 bölümde ismi en çok ön plana çıkan oyuncuydu.

    Ayrıcalıklı E.R dizisi buluşması yarın yerel saat ile 20.00 de TSİ ile 03.00’te NBC, ‘Stars in the Hose’ YouTube özel kanalında Facebook ve Twitter dışında ‘People’ magazin dergisi sosyal medya kanalında canlı olarak yayınlanacak. Waterkeeper Alliance’ın başkanı Gloria Reuben ve George Clooney’in konuşma yapması da beklenmekte.

    E.R dizisinin dev kadrosu 22 yıl sonra bir aradaFotoğraf: Alamy

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada George Clooney ile ilgili bir anımı anlatmak istiyorum. 2001’de ‘Ocean’s11’ filmi için George Clooney ile Roma’da Grand Hotel’de CNN TÜRK’te yayınlanmak üzere teke tek röportaj yapmıştım. Yaklaşık 7 dakika süren röportaj sonrası yerimden kalkarak üç beş saniyelik birlikte görüntü çekilmesi için oturduğu koltuğa ilişecektim. Yerimden kalkınca kafam ışık spotuna çarptı.

    İşte o an George Clooney, Dr. Doug Ross rolüne soyundu. Hemen bana ‘İyi misiniz? Bir yeriniz acıyor mu?’ diye sorduktan sonra başımı kontrol etti ve hemen ‘Ambulans’ diye bağırdı. Ardından yüksek sesle ‘Sonraki röportajlar ertelenmiştir’ diye süitteki sorumluları uyardı. Nihayet beraber görüntü alınırken kendisine ‘E.R - Acil Servis’ dizisini hatırlattım. Gülerek ‘İnsan bazı rollerin etkisinden kurtulamıyor. Doğru kendimi sette hissettim bir an’ yorumunda bulunarak beni kapıya kadar geçirdi.

    E.R dizisinin dev kadrosu 22 yıl sonra bir arada