hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Julianne Moore'un 'radyo frekans' tercihi

    22.06.2021 Salı | 12:02Son Güncelleme:

    Bu gün yine futbol yazacaktım. Milli takımımızın EURO 2000 ‘da ki hezimetini, tel tel döküldüğümüzü, nasıl utandığımızı. Ama baktım herkes bu konuyu kaleme dökmüş aynı düşüncelerle. Tek söylemek istediğim İsviçre’nin üçüncü golünden sonra ekranlara Teknik Direktör Şenol Güneş’’in kulübede bir kağıda bir şeyler yazdığı görüntüsü geldi. İçimden ‘Acaba istifa mektubunu mu’ diye düşündüm. Değilmiş.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Neyse konumuza dönelim. Ünlü ABD’li sinema oyuncusu Julianne Moore’u çok beğenirim. İki kez Venedik’te teke tek röportaj yaptım. Hatırlıyorum ilkin de yeni doğan bebeği suitin arka odasında ağlamaya başlayınca ‘Kusura bakmazsanız galiba açıkmış ve emzirmem gerek’ diyerek röportaja ara vermişti. Doris Day sinema tarihine gelmiş geçmiş en çilli kadın oyuncu olarak bilinir. Doris Day bir numaraysa ikincisi Julianne Moore’dur. Kızıl olduğu için cildi de de haliyle hassastır. Örneğin ikinci röportaj açık havada yapıldığı için Julianne Moore’un güneşten korunma gereksimi görüp ve bunu yetkililere bildirip oturma düzenini değiştirttiğini anımsıyorum.

    Julianne Moore 60 yaşında ve genç görünümünü nasıl koruduğunu açıkladı. Annesinin önerisiyle cildini hep güneşten koruduğunu belirterek ‘Annemde güneşte kalmazdı. Bende O’na benziyorum. Her gün yüzüme güneş kremi sürüyorum. Ayrıca dışarıda şapka giyiyorum. Bu arada mikro iğneleme yöntemiyle cildime kolajen ve elastin takviyesi yaptırıyorum’ hatırlatmasında bulundu. Ama Julianne Moore cildinin sıkılaştırılması için Radyo Frekansına başvurduğunu da itiraf etti. Çilli yıldız bu sayede cildinin bu yaşta sarkmadığını da sözlerine ekledi.

    Radyo Frekans kullananlar giderek artıyor. Erkeklerin bile başvurduğu bir yöntem. Peki nedir Radyo Frekans? Aslında 70 yıldır bilinen ve uygulanan bir teknoloji. Kızıl ötesi Radyo Frekans temelde derinin gerginliğini ve kollagen liflerin yenilenmesini sağlayan bir ısı tedavisi. Kollegen liflerin yenilenmesi beraberinde çapta küçülme, bölgesel incelme, vücut şekillendirme, cilt sıkılaştırma, yine bölgesel kan dolaşımında ki iyileşme ayrıca cilt dokusunu iyileştirme, minor kas ağrılarını rahatlatmaya yardımcı olur. Radyo Frekans genelde bacak, basen, kol, bel, karın bölgelerinde de kullanılır ancak yoğunlukla güzellik için boyun ve yüzde tercih edilir. Günümüzde sivilce ve kara noktalar içinde Radyo Frenkansın uygulandığı bilinir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Julianne Moore genç görünmek ve cilt gözeneklerinin sıkılaşmasını sağlayan ve yağlı görünümü engelleyen fraksiyonel Radyo Frekans kullanımını yaşı ilerlemiş olanlar için de öneriyor. Ünlü oyuncu ayrıca fiziğini korumak için yoga yaptığını ve besin olarak balık ve sebzeyi tercih ettiğini de söylüyor.

    Julianne Mooreun radyo frekans tercihiFotoğraf: Reha Erus