hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Monica Bellucci’nin başı Fransız ve İsviçre maliyesiyle dertte

    Monica Bellucci’nin başı Fransız ve İsviçre maliyesiyle  dertte
    expand

    Vergi kaçırdığı ve İsviçre’de bir bankada kasası bulunduğu iddia edilen ünlü İtalyan yıldız Monica Belluci, off shore Virjin Adaları’nda da yüklü parası olduğu iddiasıyla soruşturma kapsamına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü İtalyan sinema yıldızı Monica Bellucci hakkında Fransa maliyesi geniş kapsamlı bir soruşturma açtı.

    Fransız aktör Vincent Cassel ile evli olduğu dönemde Paris’te ikamet eden Monica Bellucci’nin 2010 - 2013 yılları arasında vergi beyannamesi doldurmadığı ve İsviçre’de bulunan banka hesapları ile bir kasası hakkında Fransız yetkililere resmi bildirim yapmadığı iddia edilmekte. Ayrıca 53 yaşında ki Bellucci’nin off shore Virjin Adalarında kurduğu bir naylon şirket üzerinden yüklü parası ve bir de kasası olduğu ortaya çıkartıldı.

    Monica Bellucci’nin Fransız avukatı Marc Vaslin ünlü yıldızın maliyenin belirttiği dönemde Fransa’da ikamet etmediğini ve İngiltere’de yaşadığını öne sürerek “Müvekkilim belirtilen o dönemde hiç bir şekilde vergi kaçırmadığı gibi yasalara uygun hareket etmiştir” açıklaması yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsviçre’nin Ticino Kantonunun etkin gazetesi “Corriere del Ticino”, Fransız maliyesinin İsviçre’ye resmi yollardan başvurarak Monica Bellucci’nin banka hesapları ve kasası ile ilgili bilgi verilmesini istediğini yazdı. Monica Bellucci İtalya’da yüklü vergi vermemek için Fransa’da yaşamayı tercih etmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow