hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Nijeryalı ünlülerden "Obama Cumhurbaşkanımız olsun" isteği

    12.09.2018 Çarşamba | 11:07Son Güncelleme:

    Nijerya’da sinema yıldızı Rukky Sanda’nın sosyal medyadan yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için “ABD Eski Başkanı Obama’yı 8 yıllığına ABD’den ödünç alalım. Başkanımız olsun” çağrısı büyük ses getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nijerya’da etkin sinema yıldızı Rukky Sanda’nın sosyal medyadan yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için “ABD Eski Başkanı Obama’yı 8 yıllığına ABD’den ödünç alalım. Başkanımız olsun” çağrısı büyük ses getirdi.

    "Türkiye'nin çatısı"na kar yağdı

    19 Şubat 2019’daki seçimlerde tekrar adaylığını koyacak olan Muhhamadu Buheri’nin diğer15 adayı geride bırakmak için hileye başvuracağını iddia ediliyor

    Nijeryalı ünlülerden Obama Cumhurbaşkanımız olsun isteği

    Nijerya’nın Hollywood’u kabul edilen Nollywood’un sinema yıldızı Rukky Sanda, gelecek yıl 19 Şubat’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sosyal medyadan "ABD Eski Başkanı Barack Obama’yı 8 yıllığına ABD’den ödünç alalım. Başkanımız olsun" sözleri büyük ses getirirken bir tür provokasyon olarak algılandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rukky Sanda, Nijerya Cumhurbaşkanı eski darbeci General Muhammadu Buhari’nin 15 aday ile mücadele ederek tekrar seçilme olasılığına hilenin karıştırabileceğini göz önünde tutarak böyle bir öneriyi getirdiğini duyurdu.