hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Romina Power'ın evlat acısı

    07.11.2019 Perşembe | 13:07Son Güncelleme:

    Romina Power 1958’de Roma’da benim okul arkadaşımdı. Babası Hollywood’un yakışıklı aktörlerinden Tyrone Power’di. Annesi ise sinema oyuncusu Linda Christian...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Kasım 1958’de Tyrone Power 'Hazreti Süleyman ve Saba Melikesi' filmi çekimi sırasında Madrid'de kalp krizi geçirerek öldü. Romina Power da okuldan ayrılarak ABD'ye gitmek zorunda kaldı. Ertesi yıl Roma’ya döndüğünde başka bir Amerikan okuluna yazıldı ve yıllarca İtalya’da kaldı.

    Henüz mezun olmadan Güney İtalya’nın Brindisi kentinde hem garsonluk hemde şarkıcılık yapan Albano Carrisi ile tanıştı ve aşık oldu. Kendisinden en az 10 santim kısa olan fakir aile delikanlısına başta annesi Lindia Christian olmak üzere yakın aile bireyleri karşı çıktılar. Buna rağmen Romina Power, Al Bano ile evlendi. Sonrasını hepimiz biliyoruz. İkisi de kısa zamanda birlikte sahneye çıkarak, şarkı söyleyerek festivalleri alt üst ettiler. Katıldıkları her San Remo Şarkı Festivali'nde favori gösterildiler. Zengin kız, fakir delikanlı ikilisi plak satış rekorları kırdı. İlk çocukları kız oldu adını Ylenia koydular.

    Ylenia doğuştan hırçın ve yaramazdı. 3 kardeşi daha oldu. Albano Carrisi - Romina Power çifti yoğun sanat programları nedeniyle çocukları ile pek ilgilenemediler. Ylenia aykırı hareketleri ile hippi olmayı benimsedi ve özgürlüğünü ilan etti. Sık sık New Orleans’a gidiyordu. Burada müzisyenlerle beraber oluyor ailesine kitap yazacağını söylüyordu. Sokak çalgıcıları ile dolaşıyor ailesinin gönderdiği paraları onlara harcıyordu. Bir ara tromboncu 54 yaşındaki Alexander Masakela ile aşk yaşadığı öğrenildi. Adam aynı zamanda bir tarikat mensubuydu. Ylenia uyuşturucu bağımlısı oldu. En son ailesiyle 1 Ocak 1994’te yeni yıl kutlaması için telefonla konuştu. Sonra ortadan kayboldu. Kimisi intihar etti dedi kimisi öldürüldüğünü söyledi Aradan neredeyse 25 yıl geçti Albano ve Romina Pover kızları Ylenia’nın izine hala rastlamadılar. Onca detektif tutuldu. Paralar döküldü. Sahte tanıklara inanıldı. Ama sonuç alınamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçenlerde Romina Power Instagram hesabinden Ylenia ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Evlat acısı dinmeyen ünlü şarkıcı Kasım ayı doğumlu Ylenia’nın ABD'de kaybolmasından bu yana 25 yıl geçtiğini hatırlatarak "O 23 yaşındaydı. Sanırım Ylenia hala yaşıyor ve elbette fiziği değişmiştir. İnsanlık adına onu gören veya tanıyan lütfen bana haber versin. Ayrıca bu mesajımı başkalarıyla da lütfen paylaşın" ricasında bulundu.

    10 yaşındayken tanıdığım Romina Power, Albano Carrisi’den yıllar önce boşandı ama hala ünlü ikili konserlere çıkıyor ve festivallere katılıyor. Umarım kızları Ylenia bir gün ortaya çıkar. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Romina Powerın evlat acısı

     
     
     
    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    The complicity we had was unique ❤ #Yleniacarrisi missing since 1994 .

    Romina Power (@rominaspower)'in paylaştığı bir gönderi ()