hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Monte Carlo’da yaşananların perde arkası

    31.08.2018 Cuma | 12:32Son Güncelleme:

    Modric’in 'En İyi Oyuncu' seçileceğini öğrenen Cristiano Ronaldo, kendisini bekleyen uçağa son anda binmedi. Juventus ve menajer Jorge Mendes ise Ronaldo'ya destek verdi. Mendes: “Şampiyonlar Ligi'ne damgasını vuran, heyecan getiren ve bunu 15 golle süsleyen Ronaldo’yu es geçmek mantık dışıdır” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2018 -19 Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Monte Carlo'da sahne arkasında yaşanan hareketli dakikalar İtalyan medyasına ayrıntıları ile yansıdı. Şampiyonlar Ligi'nin “En İyi Oyuncusu” seçilmesine mutlak gözü ile bakılan Cristiano Ronaldo’nun törene son anda katılmaması büyük kriz yarattı.

    İtalyan basınında yer alan habere göre, 'En İyi Forvet Oyuncusu' seçilmesine karşın 'En İyi Oyuncu' ödülüne eski takım arkadaşı Real Madrid’li Luka Modric’in layık görüldüğünü öğrenen Ronaldo, Torino Havalimanı'nda kendisini bekleyen özel uçağa birmeyerek yeni takımı Juventus’un tesislerinde hazırlık antrenmanına katıldı.

    UEFA’nın Modric’i seçmesine tepki gösteren Juventus Kulübü, yeni as oyuncusuna destek verdi. Kulübün CEO’su Beppe Marrota, “Oyuncumuz tercih hakkını kullanarak törene katılmamıştır. Bu kararına saygı gösterdik. Geçen yıl Real Madrid’i sürükleyerek şampiyon yaptı. UEFA’nın seçimini yadırgadık” şeklinde konuştu.

    SKY TV kanalı, UEFA yetkililerinin törene katılmayan Ronaldo için yayını bir süre geciktirmeye gittiklerini hatırlatarak, Torino’dan gelen 'Uçağa binmedi' haberinin kesinleşmesi üzerine kura çekiminin başlatıldığını iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm bu olaylar yaşanırken Cristiano Ronaldo’nun menajerleiğini yapan Jorge Mendes de UEFA'ya büyük tepki gösterdi ve "Modric’in seçilmesi mantık dışı. Ronaldo Şampiyonlar ligini tek başına bir virtüöz gibi yönetti. Futbolseverlere heyecan armağan etti. Bunu da 15 golle süsledi. UEFA’nın ciddiyeti sarsılmıştır” açıklaması yaptı.

    Kura çekimi sonrası ödülü alan Hırvat yıldız Luka Modric’in tepkiler üzerine gergin olduğu da dikkatlerden kaçmadı.