hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Silvio’yu şok eden düğün

    05.07.2022 Salı | 14:02Son Güncelleme:

    Paola Turci’nin sesini beğenirim. San Remo Şarkı Festivalinde adını duyurmuş ve ve haklı olarak uluslararası sahnelerde İtalyan ezgilerini sevdirmişti. Özellikle ‘Ragazza sola ragazza blu’ albümü büyük ses getirmişti. Yıllar önce ilk kez Roma Açık Tenis Turnuvasında tanışmıştık. İtalyan raket Paolo Cane’nin uzatmalı sevgilisiydi. Sonra gazeteci Andrea Amato ile kısa süren bir evlilik yaptı. Müzik ve hayır kurumları hayatının parçası oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Francesca Pascale Napoli doğumlu güzel ve seksi bir genç kadındı. Showgirl dü. Hayalleri vardı. Öncelikle zengin bir sevgili bulmak, ayrıca hemen şöhrete ulaşmak. Bir taşla iki kuş vurdu. Gözüne bizim çapkın iş adamı ve kurt siyasetçi Silvio Berlusconi’yi kestirdi. Saplantısı vardı. Allem etti kallem etti Forza Italia partisine üye oldu.

    Berlusconi’nin bir Napoli parti çalışmasına katıldı. Yanına gitti ‘Sizin hayranınızım’ diyerek eline telefon numarasını yazdığı kağıt parçasını sıkıştırdı. Berlusconi kendisinden 50 yaş küçük olan bu kadına gülümseyerek ‘Ne kadar da hızlısınız’ yanıtı verdi. Üç beş gün sonra Silvio Francesca’yı aradı. Büyük aşk başladı ve tam 10 yıl sürdü.

    Bu süre içerisinde nişanlı kaldılar. Berlusconi, Francesca’yı siyasette ön plana çıkarttı. Kesenin ağzını açtı. Pahalı takılar, dört çekerler derken lüks villa satın aldı. Francesca ‘Çapkın Silvio’yu nasıl elde ettim?’ diye bir de kitap yazdı. Sonra Silvio Berlusconi yine Forza İtalia’da milletvekili seçilen 32 yaşındaki Marta Fascina’ya gönlünü kaptırdı. Francesca Pascale’yi 20 Milyon Euro tazminat ödeyerek hayatından çıkarttı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçen hafta ünlü şarkıcı Paola Turci ve Francesca Pascale üzüm bağları ile ünlü Toskana’nın Montalcino kasabasında ki tarihi Velano kalesinde 30 davetlinin katıldığı sade bir törenle evlendiler.

    Düğünleri de aynı kalede yapıldı. Gözler Berlusconi’ye çevrildi. Silvio pek renk vermemeye çalıştı. Ama İtalyan medyasına göre mutlak bir şok geçirdi. Bu sıra dışı ve çarpık ilişki başladığında Pascale hala Silvio ile birlikte miydi? Bu arada Francesca Pascale eski nişanlısı Berlusconi’nin armağan ettiği lüks villayı da 30 Milyon Euro’ya satışa çıkarttı.
    Ne diyelim bir yastıkta kocasınlar.