hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Siyah İnci 50 dedi

    23.05.2020 Cumartesi | 13:13Son Güncelleme:

    “Siyahi İnci” ya da “Kara Venüs” tanımı ile bilinen Jamaika asıllı İngiliz top model Naomi Campbell 50 yaşına bastı.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bütün zamanların podyum kraliçesi seçilen Campbell tam 35 yıldır dünyanın gözde stilist ve marka atölyelerinin simgesi haline gelerek unvanını bugüne kadar kimseye kaptırmadı. Özellikle bir dönem Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Kate Moss, Christy Turlington gibi meslektaşları ile podyumları paylaşan buna karşın en çok para kazanan model olan Naomi Campbell aslında bitmez istekleri, kaprisleri ile de ün yapmıştı.

     Valentino, Giorgio Armani, Dolce&Gabbana, Versace gibi İtalyan moda evlerinin tercihi olan “Siyahi İnci” aşk maceralarıyla da erkeklerin kalbini feth etmesini bilmişti. İki kez nişanlanmasına karşın hiç evlenmedi. Robert De Niro, Leonardo Di Caprio, Sylvester Stallone, Robbie Williams , Adam Clayton hatta boksör Mike Tyson hayatına giren ünlü erkekler arasında yer aldılar.

    Siyah İnci 50 dedi

    Bazı filmlerde rol aldı, kurduğu şirketlerle de iş kadınlığına soyundu. kipler çekti, şarkı söyledi. 2016’da kaleme aldığı otobiyografisinde podyumlarda ve podyum dışında yaşadıklarını tüm ayrıntılarına kadar anlatmış 1.000 adet basan kitabı 2.000 Euro’dan satılmış ve tükenmişti. Top modellik dışında bir çok güzellik sektörü firmasının tanıtım yüzü olarak adeta kapışılan “Kara Venüs” ayrıca Avrupa jet sosyetesinin partilerine profesyonelce davet edilerek renk katardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçmişte tanınmış erkek magazin dergisine büyük paralar karşılığında soyunan Campbell ünlü “Time” dergisine kapak olan tek siyahi top model olarak ta tarihe geçti. Londra – Paris – Milano gibi moda dünyasının merkezleri arasında mekik dokuyan Naomi Campbell için bir çok havalimanında emrinde özel jetler bekletilmekte.

    Dünya spor camiasınında aranın yıldızı haline gelen Naomi Cambell ile İstanbul Park’ta Formula1 Grand Prix’in de padokta bulunan Ferrari Box’unda tanışmıştık. O alışıla gelmiş donukluğundan, kibirinden eser yoktu. Kimseye kapris yapmadı. Hanım hanımcık oturdu biz özel davetlilerle sohbet etti. İnanması zor ama” “Haydi bir hatıra resmi çektirelim” önerisinde de bulundu!

    Koronavirüs yüzünden podyum çalışmalarına ara veren “Siyahi İnci” 50. doğum günü partisini de şimdilik Temmuz ayına ertelediğini dostlarına duyurdu.