hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Sylvester Stallone’den samimi itiraflar: Kıskancım, yalnızım ve paranoyağım

    01.06.2023 Perşembe | 13:55Son Güncelleme:

    Biz Sylvester Stallone’yi hep seri filmlerindeki adıyla tanıdık. ‘Rocky’ ve ‘Rambo’ ama Amerikalılar’a göre o Sly (Slay) dı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan asıllı vurdulu kırdılı yapıtların oyuncusu Stallone ‘Paramount’ film şirketi için çevrilen ‘The Stallone Family’ (Stallone Ailesi) belgesel - reality show karışımı senaryosu olmayan gerçek yaşamdan kaydedilen drama ve mizah içeren programı öncesi İtalyan medyasına konuştu.

    76 yaşındaki efsane oyuncu üçüncü eşi Jennifer Flavin ayrıca üç kızı Sophia, Sistine ve Scarlet ile kamera karşısına geçerek günlük yaşamından kesitleri seyircilerle paylaşırken samimi itiraflarda bulundu.

    Öncelikle 2012 yılında bir kalp krizi sonucu yaşamını yitiren oğlu Sage’nin acısını hala dindiremediğini söyleyen Stallone ‘Evlat acısı yaşanabilecek en kötü gerçek’ dedi. Geçmişteki flörtlerini ve başından geçen iki evliliği de çekinmeden anlatan Rocky son eşi Jennifer Flavin ile çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

    Özeleştirileri arasında özellikle kızları için aşırı kıskanç olduğunu ve neredeyse saat başı onları denetlediğini söyledi. Bir başka itirafı ise yaşamını bir paranoyak haline getirdiydi. ‘Eşim ve çocuklarımı sıkı takipteyim. Onlara bir şey olacak diye sürekli kafamda kuruyorum. Ailemin güvenliği için hep koruma pozisyonu alıyorum bu da beni geriyor.’ diyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sly’ın bir diğer sıkıntısı ise yalnızlığı. ‘Pek sevilmeyen bir tipim. Az ama öz dostlarım var. Al Pacino, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger gibi. Zaten onlarda bizim reality show’da rol alıyorlar.’ itirafına bir yenisini ekliyor.

    Evliliğini sarsan bir yasak ilişkiden doğan kızı Savannah için DNA testi yapmayı kabul ediyor ve Janice Dickinson un anneliğini geçerli sayıyor. İlk evliliğini Sasha Czack ile yapıyor. Ama 10 yıllık birliktelik Stallone’nin Susan Anton ile kaçamağı sonucu son buluyor.

    Ardından ünlü yıldız Brigitte Nielsen ile yıldırım aşkı yaşıyor, bu evlilik ancak 2 yıl sürüyor. Tabii ‘Rambo’ nun ilişkileri arasında Naomi Campbell, Angie Everhart, Tamara Beckwith kızı Savannah’ın annesi Janice Dickison’da var. Bütün bular ‘Stallone Ailesi’ belgeselinde yer alıyor.

    Sylvester Stallone ile iki kez röportaj yaptım. ‘Bullet To The Head’ (2012) ve ‘Grudge Match’ (2013). Tam bir beyefendi vardı karşımda. Sorularıma içtenlikle ve profesyonelce yanıt verdi. Hatta zaman zaman utangaçlığını fark ettim. Teke tek söyleşide koca ‘Rocky’ ve ‘Rambo’ vardı. İki ayrı karakteri bir bütün olarak görmeye çalışıyordum. Galiba çok belirgin bir bakış atmışım ki ‘Doğru çenem biraz yamuktur’ yorumu yaptı ve üzerine güldük.