hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Uğur Hakan Hacıoğlu Uğur Hakan Hacıoğlu

    Değişim, Yenilik ve Müzik - Pamela’dan Söz

    04.06.2023 Pazar | 09:56Son Güncelleme:

    İnsan hayatı boyunca defalarca kendi duvarlarını değiştirmeye, alışkanlıklarını, düzenini baştan inşa etmeye başlar. Her yenilik beraberinde bir değişim, her değişim de beraberinde bir tekrarı meydana getirir. Tekrar bazı durumlarda bir disiplini ve belirli bir standart oluşumunu sağlarken bazı durumlarda da tekdüzeliğe hapsedebilir. Bu sebeple değişimin getireceği yeni düzen bir nevi arınma sürecinin de başlangıcıdır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dönemler değişir, imkanlar artar, teknoloji gelişir ve insanın tüketim kültürü de tüm bunlardan nasibini alır. Tarzı değişse de her dönem insanın ihtiyaçlarını gideren müzik hayatımızın bir parçasıdır. Müzik kültürü yıllar içinde değişse de insanın müziğe olan ihtiyacı değişmemektedir. Fiziksel, zihinsel ve psikolojik manada müzik insanın ruh ilacı olmaya, gerekli durumlarda ona bir cevap sunmaya hazırdır

    Söz kıymettir. İnsanın iletişiminde sözün, cümlelerin ve ifadelerinin yeri büyüktür. Duyguların yoğunluğu ile ifadelerin gücü de keskinleşir. Belki de bu yüzdendir ki insan en çok ayrılık anında kırar karşısındaki insanı. Çünkü son söz unutulmaz, tüm yaşananlara karşın ağır basan ve atılacak adımların önüne set çeken de o son sözdür…

    Geçtiğimiz ay dinleyici ile buluşan Pamela’nın son çalışması “Söz” sözleri itibarıyla duygusal olarak belirli bir sınırın eşiğinde bizlerle buluşan sözlerin olduğu bir çalışma. Hataların, yalnızlığın, ateşlerin ortasında olmanın, özlemin duygusal olarak hissedildiği çalışmanın elektronik müzikle harmanlanması ile sanatçının kendi çizgisine ve yenilikçi tarzına uygun bir çalışma olarak dinleyiciyle buluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pamela, müzikal kariyeri boyunca dinleyicisinin taleplerini de dikkate alarak titizlikle kendi çizgisinde yeniliklere ve yeni ufuklara açılmayı seven bir sanatçı… Yıllar içinde müziğin değişim süreci içinde de belki de bu sebeple kendi yerini korumayı süreklilikle başarıyor.

    Sözü ve müziği Orçun Çetin'e ait olan şarkının aranjörlüğünü üstlenen isim Ufuk Kevser oldu. Ufuk Kevser ayrıca şarkının prodüktörlüğünü de üstlendi.

    Kariyeri boyunca birçok farklı şarkıya sesiyle hayat veren Pamela farklı tarzlarda birçok çalışmayı bizlerle buluştururken bu çalışmalarda hislerini, enerjisini ve müzikal ritmini dinleyiciye hissettirmeyi başardı. Son çalışması da gösteriyor ki bu uğurda yeni çalışmalarıyla kendi müzikal çizgisinde ilerlemeye devam edecek.

    “Söz” sözleri, müziği ve Pamela’nın yorumuyla dinleyicilere keyifli ve yeni bir yolculuk imkanı sunuyor.

    Değişime, yeniliğe ve müziğe…