hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Uğur Hakan Hacıoğlu Uğur Hakan Hacıoğlu

    Melisa Uzunarslan’dan Vicdansız Adam

    16.07.2022 Cumartesi | 13:42Son Güncelleme:

    Müzik her yeni günde keşif umuduyla denize açılan bir kaşif gibi yeni keşiflere ve yeniliklere hazırlıklı olmayı gerektirir. Değişen ve gelişen dünyanın içerisinde güneşin doğuşuyla başlayan her yeni günde yeni çalışmalar, yeni albümler ve yeni isimler karşımıza çıkabilmekte. Müziğin içerisinde keşif her an kapımızı çalıyor, yeter ki duymak isteyelim…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Melodilerin yolu bir kez o insanın hayatıyla kesişiyorsa her zerresine nüfuz edebilmektedir. Kimi hayatlarda bunun izlerini daha fazla görmek mümkündür. Çocuk yaşta müzikle arasındaki bağı keşfeden Melisa Uzunarslan sonrasında da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitimini tamamlayarak müzik kariyerini akademik kariyeriyle eşdeğer biçimde sürdürdü. Sürdürülen bu yolculuğunda da parmak uçlarını kemanının tellerinden ayırmadı. Keman ile Melisa Uzunarslan birbirinden ayrılabilecek olgular değildi. Birbirlerini tamamlıyorlardı.

    İlk solo albüm çalışması “Tanıdığım En Güzel Deli” sonrası kendisiyle yaptığımız söyleşide müziğin hayatının her zerresine nüfuz ettiğini hissettirmişti. Albümde klasik müziğin izlerinin yanında alternatif müzikten de izler bulunmasıyla Melisa Uzunarslan’ın hisler dünyasına dair detaylar sunuyordu.

    Geçtiğimiz günlerde Melisa Uzunarslan “Vicdansız Adam” ile dinleyiciyi buluşturdu. Gün geçtikçe üretim safhasında tecrübe kazanan sanatçı müziğin mutfağında da kalitesini gösterdi. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan çalışmanın sözleri Mazhar Alanson, müziği de Melisa Uzunarslan’a ait. Şarkının düzenleme ve prodüktörlüğünü Can Algeç üstlendi. Fotoğraflarda Mehmet Hakyemez, kapak tasarımında da Damla Soyer’in imzası bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Vicdansız Adam” çalışması üretimi itibarıyla Melisa Uzunarslan’ın kıymetli çalışmaları arasında yerini aldı. Doğru bir ekiple yola çıkıldığında bir şarkının doğru bir yolculuğa da uzanabileceğini bizlere göstermiş oldu.

    Müzikal üretimlerinde sadece belli bir yaş grubuna değil her kuşağa hitap etme hassasiyetini gösteren Melisa Uzunarslan “Vicdanlı Adam” ile bu konuda da başarılı oldu. Her yaşın müzikal ruhuna hitap eden bu şarkı doğru dinleyicilere ulaştığında değeri daha da anlaşılacak bir üretim… Geleceğe umutla baktıran bu çalışma sanatçının yeni yolculuklara yelken açarken eski tatlardan da izler barındırdığını gösteriyor. Bu bağlamda da kendisi özel bir tebriki hak ediyor.
    Daha nice üretimlere…