hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Pınar Yılmazerler
    Pınar Yılmazerler

    Pınar Yılmazerler

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    10 bin TL ver bir ayı öldür

    “Avcılık bir spor dalıdır” deniyor ya bence külliyen yalan bu!

    Devamını Oku15.05.2015

    Arı vız vız vız

    Hayatımda hiçbir zaman arı öldürmedim. Çocukluğun verdiği bilinçsizlikle bile! Annem ve babam sadece; “Onları kızdırma” derdi bana. O yüzden elimle uzaklaştırma hareketi dahi yapmadım.

    Devamını Oku21.04.2015

    Üç bacaklı Kangal’ın hikayesi

    Hepimizin seyretmeyi çok sevdiği o çocuk ve hayvan konulu sevimli fotoğraflara, videolara eklenen inanılmaz bir çocuk-hayvan öyküsü daha sizi bekliyor. Bu bir kitap: Adı “Haatchi ve Küçük Dostu”.

    Devamını Oku02.04.2015

    Yalnız bırakıp gitme bu akşam

    Siz bu yazıyı okurken ben babasız evlatlar kervanına katılmış biriyim artık. 40 yaşında yetim kalır mıymış bir insan? Kalırmış. Kolu, kanadı kırılır mıymış? En fenasından kırılırmış hem de.

    Devamını Oku27.03.2015

    Şile seni bekliyor

    Sosyal medyada dolaşan çocuklarla hayvanların bir arada sevgi çemberi oluşturduğu videoları ağzı kulaklarında seyredenlerden misiniz? Alın çocuğunuzu bu etkinliğe katılın. Ona hayvan sevgisi aşılayın, iyilik aşılayın, örnek olun.

    Devamını Oku27.02.2015

    Nilgün Belgün: "Mutluluk dağıtmaya geliyorum"

    Nilgün Belgün ile Yeni Bir Gün programıyla gündüz kuşağında yerini alan Nilgün Belgün; “Mutluluk arayan benim programıma gelsin. Pozitif enerji dağıtmaya geliyorum” diyor. Sanatçı mesleğinden, özel hayatına kadar her şeyi içtenlikle anlattı.

    Devamını Oku24.09.2014

    Volkan Demirel’e çağrımdır

    Ben bazıları gibi; “Volkan’ı zehirlemek istiyorum” demiyorum. Ben diyorum ki; Volkan Demirel bizim gibi futbolla alakası olmayan insanların içine su serpmek adına bir özür dilesin, “İstemeden yanlış bir örnek verdim” desin.

    Devamını Oku29.08.2014

    Ya senin çocuğunu tekmeleseler?

    Fatih’te bir marketin kameralarına yansıyan görüntüler tüm Türkiye’yi dehşete boğdu. Bir kadının, yavru kedileri tekmeleye tekmeleye öldürdüğü sahneler…

    Devamını Oku19.08.2014