hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da iş yerlerine maske ve sosyal mesafe denetimi

    Adanada iş yerlerine maske ve sosyal mesafe denetimi
    expand

    Adana'da iş yerlerine maske ve sosyal mesafe denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Can ÇELİK/ADANA, (DHA)- ADANA'da cadde, sokak ve iş yerlerinde, Vali Süleyman Elban'ın katılımıyla koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.
    Türkiye genelinde 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganıyla yayımlanan ve 81 ile gönderilen genelge kapsamında Adana’da sokak, cadde ve iş yerlerinde yapılan denetimlere Adana Valisi Süleyman Elban ve İl Emniyet Müdürü Doğan İnci katıldı. Esnafları tek tek gezen Elban, vatandaşlara sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu. 
    Emniyet, jandarma, zabıta ve ilgili tüm kurumlardaki görevlilerin günün her saatinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yaptığını aktaran Vali Elban, son dönemde denetimlerin daha da sıklaştırıldığını kaydetti. Elban, "Sağlık Bakanımız da önceki gün gerilemeyle ilgili güzel haberler verdi. Tedbirlere daha sıkı sarılarak en kısa sürede bunu atlatacağız. Vatandaşlarımız kurallara uyma konusunda daha duyarlılar bundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
    Kent genelinde denetimler konusunda rehavetin yaşanmayacağını kaydeden Elban, kontrolün tamamen kendilerinde olduğunu ve vatandaşların kurallara uymaya devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Çukurova İlçesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki iş yerlerini gezen Vali Elban, daha sonra esnaflarla sohbet etti. Denetimlerin düzenli olarak devam edeceği öğrenildi.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ       

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow