hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem, 23 Nisan Çocuk Parkı'nı hizmete açtı

    Başkan Erdem, 23 Nisan Çocuk Parkını hizmete açtı
    expand

    Başkan Erdem, 23 Nisan Çocuk Parkı'nı hizmete açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, Belediye Evleri Mahallesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Parkı’nı çocukların hizmetine açtı.
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda park açılışı gerçekleştiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Ceyhanımıza kazandırdığımız parkımızda çocuklarımızın neşeli, eğlenceli saatler geçirmesine vesile olabilmenin heyecanı içerisindeyiz” dedi.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir ulusun yeniden ve nasıl küllerinden doğacağını tüm dünyaya örnek bir mücadele ile gösterdiğini kaydeden Başkan Erdem, “Bizler de Atamızın yolundan giderek Ceyhan Belediyesi’nin tüm imkanlarını samimi çalışmalarla Ceyhanlıların hizmetine sunuyoruz. Sosyal ve toplumsal belediyecilikte hep bir adım önde olmaya çalışıyoruz. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda, tüm ekiplerimizle birlikte 24 saat esasıyla sizlerin hizmetinde olmaktan gurur duyuyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncesinden hareketle milletimizin geleceği çocuklarımızın daha mutlu bir Ceyhan’da yaşamasını istiyoruz” diye konuştu. 
    Başkan Hülya Erdem’in konuşmasının ardından kalabalık grup eşliğinde park açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Ceyhanlı minikler aileleriyle birlikte yeni çocuk parkında oynamanın sevincini yaşadı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow