hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem: Bu günleri el birliğiyle aşacağız

    Başkan Erdem: Bu günleri el birliğiyle aşacağız
    expand

    Başkan Erdem: Bu günleri el birliğiyle aşacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, tam kapanma sürecinde sahada olacaklarını, vatandaşların sağlığı için üstün gayret göstereceklerini söyledi.
    Son günlerde artan vakalar ve vefat sayısının artması üzerine uygulamaya konulan kapanma sürecinin elzem hala dönüştüğünü ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, üzerlerine düşen tüm görevleri ekip arkadaşlarıyla üstün gayret ve cefakarlık göstererek yapacaklarını kaydetti. Erdem, "Ceyhanlı hemşerilerim müsterih olsunlar, bu zor günleri el birliğiyle aşacağız” dedi.
    Kadın Eli ekibinin sürekli sahada olduğunu dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, şöyle konuştu:
    "Adana Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sosyal belediyecilik anlamında elimizden geldiğince yardıma muhtaç vatandaşlarımız için hayırlara köprü olmaya devam ediyoruz. Kadın Eli ekibimiz kapı, kapı dolaşarak istek ve talepleri not alıyor. CHP il ve ilçe teşkilatlarımız yardıma muhtaç aileler ve yaşlılarımıza ulaşarak ihtiyaçlarını karşılıyor. Bir anne duyarlılığıyla ayrım yapmaksızın herkese, her kesime ulaşmaya çalışıyorum. Gönül isterdiki imkanlarımız fazla olsun ve bu zor günlerde çok daha fazlasını yapalım. Hizmetleri aksatmadan, işçilerimizi mağdur etmeden, yetimin ve halkımın tek kuruşunu heba etmeden, hassas davranarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapanma sürecinde sizler evde bizler sahada, gönül gönüle el birliğiyle bu süreci atlatacağımıza inancım tamdır."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow