hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

    Başkan Erdem, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunu ziyaret etti
    expand

    Başkan Erdem, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, bir dizi ziyaret ve görüşmeler için Ankara'ya giderek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerini ziyaret etti.

    Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, TBMM grup toplantısına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Başkan Erdem, ardından CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin'i TBMM'de ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Genel başkanımızın gücünü arkamıza alarak aydınlık yarınlara yürüyoruz. Çıktığımız bu yolda yaptıklarımız ve yapacaklarımızın daha da fazlasını yapmak için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Ceyhan'ı önemsediklerini dile getirdi. Bizlerde onun gücü ile Ceyhan’da çok güzel projelere imza attık. Yaptığımız faaliyetleri, Ceyhan’daki çalışmalarımızı anlatarak bilgi verdik. Çıktığımız bu yolda yeni projelerimizle Ceyhan'a daha da fazlasını katacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow