hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem, Kılıçdaroğlu’nu Ceyhan’a davet etti

    Başkan Erdem, Kılıçdaroğlu’nu Ceyhan’a davet etti
    expand

    Başkan Erdem, Kılıçdaroğlu’nu Ceyhan’a davet etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, bir dizi açılış ve toplantı için Adana’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayarak, kooperatiflerin açılışı için Ceyhan’a davet etti.
    CHP İl Başkanlığı ile Çukurova Belediyesi’nin düzenlediği toplantı ve açılışlar için 28 Kasım'da kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, parti yöneticileri ve esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
    Toplantıda söz alan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yaptıkları ve yapacakları projeleri aktardı. Başkan Hülya Erdem, Ceyhan’da yapımı tamamlanan 3 kreşi, Atatürk Kent Meydanı, cezaevi bekleme salonunu, taziye evi, 12 adet parkı Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na anlattı. Kooperatiflerin açılışı için Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Ceyhan’a davet eden Hülya Erdem,  söz aldı. Başkan Hülya Erdem, Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki makam ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu’na hediye takdim etti.
    Kılıçdaroğlu’nu Adana’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hülya Erdem, “CHP’li belediyeler olarak Adana’da ve Ceyhan’da çok güzel projelere imza attık. Yaptığımız faaliyetleri, Ceyhan’daki çalışmaları anlatarak bilgi verdik. Genel başkanımızın Adana’da olmasından onur duyduğumuzu ve ağırlamaktan sonsuz kıvanç duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.
    Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmayan ve önemli istişarelerde bulunan Başkan Erdem, Ceyhanlılar’ın sevgi ve selamlarını iletti. Adana’da düzenlenen programların son bulması ile Başkan Erdem, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla beraber Kılıçdaroğlu’nu havalimanından yolcu etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow