hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem, semt pazarında annelere çiçek verdi

    Başkan Erdem, semt pazarında annelere çiçek verdi
    expand

    Başkan Erdem, semt pazarında annelere çiçek verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, Anneler Günü dolayısıyla ilçede kurulan semt pazarlarında annelere çiçek hediye etti. 
    Koronavirüs salgını nedeniyle İstiklal Mahallesi ve Namık Kemal Mahallesi’nde denetimli olarak kurulan semt pazarlarını ellerinde çiçekler ile ziyaret eden Başkan Hülya Erdem, Ceyhanlı annelere çiçek ve dezenfektan hediye ederek Anneler Günü’nü kutladı.
    Pazar yerlerinde kadınlara çiçek vererek tek tek sohbet eden Başkan Erdem, "Karşılıksız emek ve sınırsız şefkat ile bizi büyüten annelerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu, güvenli ve kaygılardan uzak bir hayat sürmeleri, şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Anne mutlu ise çocuklar mutludur, yarınlar umutludur. Fedakarlıklılarıyla hayatlarımızı güzelleştiren hemcinslerimin haklarını kutlamalarla, hediyelerle ödeyebilmemiz mümkün değildir ancak yüzlerinde küçük bir tebessüm yaratabilirsek ne mutlu bize. Anneler günü vesilesi ile Ceyhan’ın yüreği güzel, yiğit kadınlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Yarınlar sizinle daha güzel olacak” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow