hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem'den el birliği vurgusu

    Başkan Erdemden el birliği vurgusu
    expand

    Başkan Erdem'den el birliği vurgusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEYHAN,(Adana),(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçenin su, yol ve devam eden alt yapı sorunlarını yerinde inceledi. Başkan Erdem, "Acilen çözülmesi gereken sorunları el birliğiyle çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum" dedi.
    Çalışmaları incelemek ve gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Ceyhan’a gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Hülya Erdem’i makamında ziyaret etti. Başkan Karalar ve Erdem daha sonra ilçenin su, yol ve devam eden alt yapı sorunlarını yerinde inceledi.
    '8 MAHALLEMİZDE YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ'
    Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ziyaretlerinden dolayı Başkan Karalar’a teşekkür ederek, “Bölge ayrımı yapmaksızın kendi imkanlarımız ile yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. 8 mahallemizin yolunu yaptık, asfalt ve alt yapı hizmetlerinin tamamlandığı bölgelerde iyileştirmeler yapıyoruz. Bazı büyük mahallelerimizde su bağlantısı devam ettiği için Ceyhan halkımızın haklı olarak tepkisini alıyoruz. Acilen çözülmesi gereken sorunları el birliğiyle çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın bütün olanaklarıyla yanımızda olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow