hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem’den koronavirüsten ölen Dr. Mehmet Ertane’nin kabrine ziyaret

    Başkan Erdem’den koronavirüsten ölen Dr. Mehmet Ertane’nin kabrine ziyaret
    expand

    Başkan Erdem’den koronavirüsten ölen Dr. Mehmet Ertane’nin kabrine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEYHAN, (ADANA), (DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastaneler, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 istasyonlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla buluştu. Başkan Erdem daha sonra geçen ay koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden Acil Tıp Asistanı Dr. Mehmet Ertane’nin mezarını ve aile evini ziyaret etti.
    Koronavirüs salgınıyla mücadele en ön safta yer alan sağlık çalışanlarının günü olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı, ülke genelinde pandemi kuralları çerçevesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ceyhan ilçesinde bu özel gün sebebiyle çeşitli ziyaretlerde bulunan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilk olarak koronavirüsten dolayı 3 Şubat günü hayatını kaybeden Acil Tıp Asistanı Dr. Mehmet Ertane’nin mezarını ziyaret etti. Ertane’nin kabrine karanfil bırakan Başkan Erdem, daha sonra dua okudu. Kabir ziyaretinin ardından Ertane’nin aile evine geçen Erdem, burada merhum doktorun acılı ailesiyle buluştu.
    ‘KAHRAMAN DOKTORUMUZUN ADINI YAŞATACAĞIZ’
    Dr. Mehmet Ertane’nin annesi Mihriban ve babası Mehmet Ertane’ye tekrardan başsağlığı dileklerini sunan Erdem, acı kaybın üzüntüsünün herkes için daim olacağını söyledi. Dr. Mehmet Ertane’nin Ceyhan halkı için önemine vurgu yapan Erdem, “Kahraman doktorumuzun adını yaşatmak bizi boynumuzun borcu. İsmini parka vererek ona ve sağlık çalışanlarımıza minnetimizi göstereceğiz. Bu süreçte hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabır ve metanetler diliyorum” dedi.
    SAĞLIK KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ
    Başsağlığı ziyaretinden sonra özel gün nedeniyle ilçedeki sağlık çalışanlarını ziyaret etmek isteyen Başkan Erdem, gün boyu hastaneleri ve 112 istasyonlarını gezdi. Buralarda çalışan doktor ve hemşirelere çiçek takdim eden Erdem, onların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Başkan Erdem ayrıca hastanelerde tedavi gören bazı hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra Ceyhan’da bulunan 112 istasyonlarını ziyaret eden Erdem, buralarda çalışan sağlık personellerine hediye verdi. Hastaneler ve 112 istasyonları ziyareti sonrası son olarak Ceyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne gelen Başkan Erdem, İlçe Sağlık Müdürü Hürrem Cebeci ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow