hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çamlıyol'un harabesi hayata döndürüldü

    Çamlıyolun harabesi hayata döndürüldü
    expand

    Çamlıyol'un harabesi hayata döndürüldü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- Ceyhan Belediyesi İnönü Bulvarı Çamlıyol mevkiinde yıllardır harabe durumda olan çay ocağını yıkıp parka dönüştürdü.
    Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan’ın ana arterlerinden biri olan İnönü Bulvarı üzerinde atıl bir şekilde duran çay ocağını yıkmak için arsa sahiplerini ikna etti. Yıkılan çay ocağının yerine ailelerin güvenle vakit geçirebileceği bir park, yürüyüş yolu ve kaldırım yapıldı. 
    Yapılan çalışmanın Ceyhan için bir devrim olduğunu vurgulayan Başkan Aydar, "Çamlıyol Ceyhan’ın can damarı. 1990 yılında yapılmış ve uzun süredir Çamlıyol’un en önemli noktalarından birinde atıl durumda olan çay ocağı hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de özellikle kadın hemşehrilerimizi huzursuz edecek bir görüntü yaratıyordu.  Arsa sahipleriyle konuştuk. O eski çay ocağını yıkıp yerine yepyeni bir park, yürüyüş yolu ve kaldırım yaptık. Bu, yıllarca önce yapılması gereken bir çalışmaydı.  Buranın yıkılması Ceyhan için bir devrimdir. Ceyhan halkını rahatsız eden bütün sorunları tek tek ortadan kaldıracağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow