hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceyhan Belediyesi’nde karne sevinci

    Ceyhan Belediyesi’nde karne sevinci
    expand

    Ceyhan Belediyesi’nde karne sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanvekili Berem Avar, yarıyıl tatiline giren kreş öğrencilerine karne dağıttı.
    Belediyenin, ilçeye kazandırdığı Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri yarıyıl tatiline girdi. Belediye Başkanı Hülya Erdem'in şehir dışı ziyaretlerinden dolayı, Başkanvekili Berem Avar çocukların karne sevincine ortak oldu. Avar, öğrencilerin mutluluğuna eşlik ederek karneleri dağıttı. Karne sevinci yaşayan öğrenciler Berem Avar ile fotoğraf çektirdi.
    Koronavirüs salgını nedeniyle karne sevincini buruk yaşadıklarını belirten Berem Avar, “Karne sevincini coşkuyla kutladığımız, yavrularımızla gülüp oynadığımız günleri çok özledik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız uzaktan eğitim ile ilk yarıyı tamamladı ve bugün karne sevincini yaşıyor. Yüzlerindeki gülümseme ve sevinçleri bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Onlar karneleri ile bizler ise onların mutluluğu ile en büyük ödülü aldık. Belediye Başkanımız Hülya Erdem ve şahsım adına, eğitmenlerimizi kutluyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow