hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceyhan'da dezenfektan tünellerinin sayısı artıyor

    Ceyhanda dezenfektan tünellerinin sayısı artıyor
    expand

    Ceyhan'da dezenfektan tünellerinin sayısı artıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi tarafından koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yaya trafiği fazla olan caddelerde dezenfektan tüneli sayısı artırıldı.

    Belediye ekipleri tarafından yaya trafiğinin fazla olduğu Çamlıyol İnönü Bulvarı ve Kızılay Caddesi ile pazar yerlerinin ardından çarşı merkezindeki Atatürk Caddesi'ne de koronavirüs salgın riskini en aza indirmek amacıyla özel solüsyonların kullanıldığı dezenfektan tüneli yerleştirildi.

    Vatandaşların salgından etkilenmemeleri için üzerlerine düşen bütün önlemleri aldıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Ceyhan’da çok yoğun bir şekilde kullanılan caddelerimizde önlemlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Hemen hemen her caddemizde bir dezenfeksiyon tüneli var. Bizim için hemşehrilerimizin sağlığı çok önemli. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Hemşehrilerimden de kendi sağlıkları için tüm bu önlemlere uymalarını rica ediyorum. Lütfen evlerinizde kalın ve aldığımız tedbirlere uyun ve uygulayın. Bu hepimizin mücadelesi; bu felaketi her birlikte aşabiliriz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow