hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceyhan’da yol yapım atağı

    Ceyhan’da yol yapım atağı
    expand

    Ceyhan’da yol yapım atağı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- CEYHAN’da yol yapım çalışmalarına hız veren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Namık Kemal Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.
    Ceyhan Belediyesi’nin tüm imkanlarını hemşehrileri için seferber eden Başkan Hülya Erdem, “Dedikodulara, Ceyhanlı hemşehrilerimize, işçilerimize kin ve haset duygusu besleyerek hareket edenlere kulak asmadan, Ceyhanımıza hizmet yolumuzdan şaşmadan çalışıyoruz. İşimize bakıyoruz. Yollarımızı da yapıyoruz, işçilerimizin maaşını da ödüyoruz. Ceyhanlı herkesin ne olduğunu, geçmişte neler yaptığını çok iyi bilir” dedi.
    VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUN
    İlçe genelindeki yol yapım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ceyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek halkımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürebilmesi için tüm imkanları sonuna kadar kullanıyor” diye konuştu.
    Ceyhan Belediyesi yol yapım ekiplerinin Namık Kemal Mahallesi yolunu modern bir görüntüye kavuşturduğuna işaret eden Başkan Erdem, yol yapım çalışmalarının Ceyhan’ın her bölgesine yayılacağını vurguladı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow