hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mercimek Mahallesi'nde hizmet seferberliği

    Mercimek Mahallesinde hizmet seferberliği
    expand

    Mercimek Mahallesi'nde hizmet seferberliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ortak başlattığı hizmet seferberliği kapsamında ekipler, Mercimek Mahallesi'ne çıkarma yaptı. 
    Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın talimatıyla 250 personel, 72 araç ile Mercimek Mahallesi'nde acil çözüm gerektiren yol ve kanalizasyon sorunlarını çözerken, yaşlı vatandaşların sağlık taramasını yaptı. Ekipler, bozuk yolları onarırken, kanalizasyon çalışması kapsamında tüm gider boruları da temizlendi. Mahalle yıkanarak antibakteriyel dezenfektanlarla ilaçlandı. Ardından yaşlı vatandaşların evleri temizlenirken, sağlık ekibince kişisel bakımları ve sağlık kontrolleri yapıldı.
    Çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Bu proje kapsamında çalışmalar farklı bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan'ı pırıl pırıl yapmak için, hastalarımızı yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için çalışıyoruz. Aynı zamanda farkındalık da yaratmaya çalışıyoruz. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow