hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nedim Tarhan'ın adı parkta yaşatılacak

    Nedim Tarhanın adı parkta yaşatılacak
    expand

    Nedim Tarhan'ın adı parkta yaşatılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- CEYHAN Belediyesi, Mezitli Belediyesi işbirliğiyle Mustafabeyli Mahallesi’nde Nedim Tarhan’ın adının verildiği çocuk parkının açılışı gerçekleştirdi.
    Öğretmenlik yaptığı sırada  1977 yılında CHP Adana birinci sıradan milletvekili seçilen, yaşamını köylülerin her alanda gelişimine adamış, Köy Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanlığı’nın yanı sıra Barış Derneği Genel Başkan Yardımcılığı da yapan ancak henüz 44 yaşında hayata veda eden Nedim Tarhan’ın adının verildiği çocuk parkı açılışı duygu dolu anlara sahne oldu.
    Ceyhan Belediyesi ve Mezitli Belediyesi iş birliği gerçekleşen park açılışına Nedim Tarhan’ın eşi Nermin Tarhan ile kardeşi Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı. 
    Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Mezitli Belediyesi ile ortak proje geliştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Mustafabeyli’de doğan Nedim Tarhan’ın Çukurova toprakları için bir değer olduğunu kaydeden Hülya Erdem, mahalleye bir de kütüphane kazandıracaklarını dile getirdi. Ağabeyi Nedim Tarhan adına açılışı yapılan parkın Mustafabeylili çocuklar için yeni bir yaşam alanı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Tarhan, Mezitli ile Ceyhan Belediyesi ile işbirliğinin devam edeceğini söyledi.  (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow