hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Parka gidemeyen engelli çocuğun evine salıncak

    Parka gidemeyen engelli çocuğun evine salıncak
    expand

    Parka gidemeyen engelli çocuğun evine salıncak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında, evine uzak olduğu için parka gidemeyen engelli Emre Özbay'ın (14) evinin bahçesine salıncak kurdu.
    Ceyhan'ın Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yaşayan Yeter Özbay, engelli olması nedeniyle evine uzak noktada bulunan parka gidemeyen ve koronavirüs nedeniyle uzun zamandır evde kalan oğlu Emre için Belediye Başkanı Hülya Erdem'i arayarak destek istedi. Başkan Erdem, anne Yeter Özbay'ın isteğini üzerine ekiplere talimat vererek Emre'nin evinin bahçesine salıncak kurdurdu. 
    Ceyhan'ı engelli vatandaşların da rahatlıkla yaşayabileceği engelsiz bir kent haline getireceklerini belirten Başkan Erdem, "Onların hayatlarını kolaylaştıracak bütün projelerde için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Burada engelli engelsiz herkes için yapılması gereken çok şey olduğunun farkındayız. Ceyhan'ın yaşam standartlarını yükseltmek için ilçemize gönül vermiş herkesle iş birliği içinde hizmet etmek için varız. Yavrumuz Emre'nin annesi bize ulaşıp oğlunun durumunu anlattı. Bizde kısa sürede, elimizden geldiğince isteklerini yerine getirdik" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow