hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Remzi Oğuz Arık İlkokulu'ndan örnek proje

    Remzi Oğuz Arık İlkokulundan örnek proje
    expand

    Remzi Oğuz Arık İlkokulu'ndan örnek proje

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şahin ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Ceyhan ilçesindeki Remzi Oğuz Arık İlkokulu 'minik ayaklar üşümesin' projesi başlattı. Proje kapsamında 6 okuldaki 350 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.
    Remzi Oğuz Arık İlkokulu'nun başlattığı proje kapsamında Cengiz Topel, Şehit Fehmi Koç, Fatih Sultan Mehmet, Sarısakal İlkokulu, Ali Fevziye Özçelik ve Kösreli İlkokulu'na ayakkabılar okul müdürleri aracılığı ile teslim edilmeye başlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer, bu anlamlı projeden dolayı Okul Müdürü Remzi Varan ve Okul Aile Birliği üyelerini tebrik etti. Müdür Koçer, "Ceyhan, her konuda duyarlı bir ilçe. Ceyhan'da çok sayıda hayırseverin desteği ile okullar yapılmış. Şimdi bizler de bu geleneği sürdürüyoruz" dedi.
    Remzi Oğuz Arık İlkokulu Müdürü Remzi Varan ise Okul Aile Birliği Başkanı Esra Saraçoğlu ile birlikte projeyi başlattıklarını kaydederken,"Geçen yılın ardından bu yıl da 350 ayakkabı topladık. Özellikle bazı öğrencilerimizin biriktirdikleri harçlıkla ayakkabı alıp, getirmeleri bizi çok duygulandırdı. Bugünlerde bu yüreği güzel insanlar sayesinde çocuklarımız ayakkabı sahibi olarak artık okullarına üşümeden gidip gelebilecekler. Ben emeği geçen tüm aile birliği yöneticilerimize ve öğrenci velilerine teşekkür  ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow