hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Sarıdoğan’dan halk toplantısı

    Kaymakam Sarıdoğan’dan halk toplantısı
    expand

    Kaymakam Sarıdoğan’dan halk toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Onur Can BULAT/POZANTI (Adana), (DHA)- ADANA’nın Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Karakışlakçı Mahallesinde halk toplantısı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

    İlçenin en uzak yerleşim yerlerinden olan Karakışlakçı Mahallesinde Kaymakamı Muammer Sarıdoğan öncülüğündeki toplantıya; Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Çakmak, Sağlık Grup Başkanı Olga Eker Özdener, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanı Şükran Çiftçi, İlçe Tarım Müdürü Abdulkadir Olguner ve Mahalle Muhtarı Harun Yetkin katıldı.

    Geçimlerini tamamen tarımsal işlerle yapan mahalleliler Akdeniz meyve sineği zararlısından yakınırken tarımsal arazileri sulama konusunda hali hazırda olan mevcut göletin mahalleliye yetmediğini ve ikinci bir göletin kısa süre içerisinde yapılması gerektiğini aktardılar.

    Kaymakam Muammer Sarıdoğan, toplanmamızın amacı, yaptığımız hizmetleri paylaşmaktan ziyade sizlerin eleştirilerini göz önünde bulundurarak ilçemizin ve Karakışlakçı Mahallemizin sorunlarını paylaşıp ortak bir çözüm üretmek olduğunu söyledi.
    İlçe Tarım Müdürü Abdulkadir Olguner, "Pozantı ilçesinin tarımsal alanda en çalışkan ve en verimli mahallesi olan Karakışlakçı Mahallesi. Bu yüzden bahçenizde kullanacağınız ilaçlama ürünleri için kesinlikle müdürlüğümüzün onay verdiği ilaçları kullanmanızı tavsiye ediyoruz"dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Belediye Başkanı Mustafa Çay da Karakışlakçı mahallesine yapılacak olan projelerden kısaca bahsetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow