hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Atlı güven tazeledi

    Başkan Atlı güven tazeledi
    expand

    Başkan Atlı güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN(Adana),(DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Kozan İlçe Başkanlığı'nın 13'üncü Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Nihat Atlı üçüncü defa göreve seçildi.
    Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından yönetimin faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesiyle başladı. Kongreye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı ve Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü, MYK üyesi Uğur Öztürk, eski milletvekili Ali Halaman, parti yöneticileri, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, oda başkanları, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Tek liste girilen seçimde Nihat Atlı 3'üncü kez Başkan seçildi.
    MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, kongrede yaptığı konuşmada, katıldıkları tüm seçimleri başarılı şekilde geçirdiklerini belirtti. Atlı, "MHP, ilk kuruluşunu Adana’da gerçekleştirdi. Kozan, MHP için önemli bir noktadır. Allah nasip ederse Cumhur İttifakı ile çıktığımız bu yolda vatanın bekası için sonuna kadar yürüyeceğiz. İttifak karşılıksız, çıkarsız bir şekilde pazara kadar değil mezara kadar devam edecektir" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow