hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

    Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı
    expand

    Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- ADANA'da Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu yeni hizmet binası olan Çamurdan Konağı'nda ilk toplantısını yaptı.
    Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli ve yürütme kurulu üyelerinin yanı sıra Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın da katıldığı toplantıda ilçe adına önemli kararlar masaya yatırıldı.
    Toplantıda, 'Kozan Kent Konseyi Okuyor' projesi kapsamında konsey binasında kütüphane oluşturulması ve kitap bağışı, Üretici Pazarı'nın yeni yeri olarak Karacaoğlan Mahallesi Cuma Pazarı civarının belirlenmesi ile üretici kartlarının oluşturulması hakkında muhtarlar bir araya gelinmesi görüşüldü. Tavşantepe Mahallesi’ndeki mülkiyeti Kozan Belediyesi’ne ait olan 40 bin metrekarelik alana teması 'Turunç Park' adıyla proje hazırlanması, 22 Mart 2020 tarihinde Kozan’da düzenlenecek olan Fuji Film Kofap ile  'Temel Fotoğraf Eğitimi ve Kozan Gezisi' ile ilgili projeler konuşuldu. 2 Haziran Kozan'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı nedeniyle kurtuluş kutlamaları çalışmalarının da değenlendirildiği toplantıda önümüzdeki günlerde ele alınan konularla ilgili Kozan Kent Konseyi tarafından açıklama yapılacağı belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow