hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kozan’da eğitim ve öğretim yılı tedbirlerle başlıyor

    Kozan’da eğitim ve öğretim yılı tedbirlerle başlıyor
    expand

    Kozan’da eğitim ve öğretim yılı tedbirlerle başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN, (Adana), (DHA)- ADANA’nın Kozan ilçesinde 1’inci sınıf ve okul öncesi eğitim, 21 Eylül itibariyle koronavirüs tedbirleriyle başlıyor.
    Tüm yurtta olduğu gibi Kozan’da da 21 Eylül itibariyle 1’inci sınıf ve okul öncesi eğitim ve öğretim yılı başlayacak. Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının gözetilerek hazırlanan sınıfların girişlerinde dezenfektan ve maske standları yerleştirildi. Alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İnkılap İlkokulu’nda bir araya gelen Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, yeni eğitim ve öğretim yılıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
    HER TÜRLÜ TEDBİR ALINDI
    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çocukların sağlığını korumak için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, “Tüm okullarımız temizlik ve hijyen konusunda Pazartesi günü başlayacak eğitim ve öğretim yılına hazır durumda. Velilerimiz, bu konuda hiç tereddüt etmeden çocuklarını okullara gönderebilirler” dedi.
    Bir dizi programa katılmak üzere kente gelen ve Kozan’da alınan tedbirlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili ise yüz yüze eğitimin alınan tedbirler doğrultusunda başlayacağını belirtti. Toplantının ardından Bilgili ile Kaymakam Gürçam, İnkılap İlkokulu Müdürü Turan Pazarcı’ya ‘Temiz Okulum’ belgesi takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow