hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kozan'da köy yollarındaki ağaçlar budanıyor

    Kozanda köy yollarındaki ağaçlar budanıyor
    expand

    Kozan'da köy yollarındaki ağaçlar budanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- KOZAN Belediyesi bazı kırsal mahallelerde asfalt çalışması öncesi yol kenarında bulunan ağaçların budamasını yaptı. 
    Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması yapılacak yerlerde yolların daha kullanışlı bir duruma getirilmesi için yol kenarındaki ağaçların da budamasını gerçekleştirdi. Çobanpınarı Mahalle Muhtarı Ramazan Bozkurt, "Asfalt öncesi bir temizlik yapılıyor, yollarımızı işgal eden dallar budanıyor. Köy yollarımız daha da güzelleşiyor. Yıllardır hizmet almamış bir köyün muhtarı olarak, aldığımız hizmetler için belediye başkanımız Kazım Özgan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
    Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, "Daha kullanışlı yolar için ağaçların budama çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Bu çalışmalar ile yollarımız daha güvenli bir hal alıyor ve sürücülerin görüş mesafesi artıyor. Yayaların kullanımına da katkı sağlıyor. Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin üstünde, bu çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow