hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana Barosu'nda ruhsat heyecanı

    Adana Barosunda ruhsat heyecanı
    expand

    Adana Barosu'nda ruhsat heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    ADANA,(DHA)- ADANA Barosu'nda stajlarını tamamlayan avukatlara ruhsatları törenle verildi.
    Törene, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Timur Ortatepe, Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Timur Ortatepe, Av. Nevzat Elçi ile genç meslektaşların aileleri ve avukatlar katıldı. Baro Başkanı Av. Veli Küçük,  mutlulukların paylaşıldığı bir günde bir arada olduklarını, ruhsat alan genç meslektaşlarını, ailelerini, bilgi ve deneyimlerini genç meslektaşlarıyla paylaşan büro avukatlarını kutladı. Veli Küçük, sözlerine şöyle devam etti:
    "Genç meslektaşlarım uzun bir eğitim ve staj evresini başarıyla tamamladılar. Bu hafta içerisinde toplamda 27 genç meslektaşımız ruhsat aldı. Bugün de salonlara sığmadığımız bir gündeyiz. Türkiye'de avukat olmak gerçekten zor. Savunmanın saldırılara maruz kaldığı bir dönemden geçiyoruz. Bundan 18 yıl önce haciz mahallinde görevini ifa ederken şehit edilen meslektaşımız Av. Savaş Bedir'i de anmak istiyorum. Benim de staj döneminden arkadaşımdı. Çok naif biriydi. Hak, hukuk , adalet için mücadele ederken sakat ve hastalıklı bakış açısının kurbanı oldu. Dileğim ve isteğim odur ki bir daha böyle vakalar yaşanmasın."
    Konuşmaların ardından  staj dönemlerini başarıyla tamamlayan; Baran Taygun Metin, Büşra Altıntaş, Eray Bolat, Esra Avcı, Hazal Dizman, Hikmet Topçuoğlu, İclal Kanoğlu, İpek Kars, Kezban Gizem Durutürk, Mehmet emin Can, Mert Mavi, Metin Kırkaya, Muhammed Beraat Şimşek, Muhammet Sait Bayhan, Nazlı Eylem Özen, Nefise Semercioğlu, Osman Tarık Aksoy, Ramazan Atilla Gökçe, Torun Caner Çakmak, Tutku Boci, Vedat Kaya, Damla Bayındır, Başak Coşkun toplu halde meslek yeminlerini eda ederek, cübbelerini giydi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow