hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana polisinden bayram öncesi 'hırsızlık' uyarısı

    Adana polisinden bayram öncesi hırsızlık uyarısı
    expand

    Adana polisinden bayram öncesi 'hırsızlık' uyarısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akif ÖZDEMİR/ ADANA, (DHA)- ADANA Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda tatil için evlerinden ayrılacak vatandaşlar, hırsızlık gibi olaylara karşı uyardı. Kapı kapı dolaşan polisler, vatandaşlara bilgilendirme broşürleri de dağıttı.
    Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla Ramazan Bayramı dolayısıyla tatile gidecek vatandaşları yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı evlere giderek uyardı. İş yerlerini de gezen polisler, alışveriş merkezleri ve metro istasyonlarında da vatandaşlara uyarılarda bulunarak çeşitli bilgilerin yer aldığı broşürler dağıttı.
    Polisler kapısını çaldıkları vatandaşlara evde değerli eşyalarını bırakmamaları, anahtarları paspas altına koymamaları yönünde uyarılar yaparken, vatandaşlar da polislerin bu çalışmalarından memnun olduklarını söyledi. 
    Polisin uyarıda bulunduğu vatandaşlardan Kadriye Kaplan, “Uygulamadan oldukça memnunuz. 155 polis hattından da SMS ile bilgilendirmeler alıyoruz. Bu sayede daha dikkatli olacağız" dedi.
     

    FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow