hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da iş yeri denetimleri devam ediyor

    Adanada iş yeri denetimleri devam ediyor
    expand

    Adana'da iş yeri denetimleri devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'da yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kararlaştırılan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, 179 iş yerini denetledi.
    Yeni tip koronavirüs salgınının önlenmesine yönlenik tedbirlerin Adana genelinde sıkı sıkıya uygulanmaya devam edildiği bildirildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde 179 iş yerini denetledi.
    Adana Valisi Mahmut Demirtaş, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında iş yerlerinde aynı anda bulunabilecek müşteri sayısı, iş yerlerinin kapanış saatleri ve haksız fiyat artışlarının engellenmesi konusunda alınan kararlara işletme sahiplerinin ne derece uyduğu konusundaki denetimlerin devam edeceğini belirtti. Vatandaşların mağdur edilmemesi için her türlü önlemin alındığını dile getiren Vali Demirtaş, vatandaşların da alınan kararlara uymasının sürecin en az kayıpla atlatılması için büyük önem taşıdğını dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow