hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da öğrenci servisleri dezenfekte edildi

    Adanada öğrenci servisleri dezenfekte edildi
    expand

    Adana'da öğrenci servisleri dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göğer, toplu taşıma araçlarının yanı sıra, okulların tatil olmasına rağmen tüm öğrenci servislerinin de dezenfekte edildiğini açıkladı.
    Adana'da toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmesinin ardından Adana ESOB'a bağlı Servis Aracı İşletmeleri Odası ile koordineli olarak okul servisleri de özel ekipler tarafından koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı dezenfekte edildi. Birlik Başkanı Göger, Adana Servis İsletmeciler Odası Başkanı Ünsal Perçin ve Adana ESOB Başkan vekili Mehmet Güveloğlu ile çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Göğer, "Özel halk otobüslerinde ve dolmuşlarda başlattığımız dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Öğrenci servislerinde de aynı çalışmayı yaptık. Bu kapsamda eğitime başlamasıyla birlikte okul servislerini kullanacak öğrencilerimiz ve velilerimiz ile toplu taşıma araçlarını kullanan Adanalı hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Virüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar teyakkuzda olacağız" diye konuştu. 
    Adana ESOB Başkan Vekili ve Servis Aracı İşletmeleri Odası Başkanı Ünsal Perçin de öğrenci servislerinin Türkiye'nin aydınlık geleceğini taşıdığını belirterek, "Tüm velilerimiz şundan emin olabilir. Bugün çocuklarımız tatil nedeniyle virüs ve salgın hastalıklara karşı evlerinde nasıl güvende iseler, Milli Eğitim Bakanlığımızca eğitime başlandığı zaman da aynı güven içerisinde, virüs ve salgın hastalıklardan uzak sağlıklı bir şekilde okullarına taşınmaya devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow