hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da semt pazarlarında tedbirler artırılacak

    Adanada semt pazarlarında tedbirler artırılacak
    expand

    Adana'da semt pazarlarında tedbirler artırılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında düzenlenen toplantıda il genelinde koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında alınan önlemler değerlendirildi.
    Merkez ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile oda başkanlarının katıldığı toplantıda, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerindeki tedbirlerin arttırılması konusunda yapılacak çalışmalar ele alındı. 
    Vali Demirtaş, salgının kentte yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini en aza indirmek için sosyal mesafenin korunması gerektiğine vurgu yaptı. Bu amaçla vatandaşların yoğun olarak bulunduğu semt pazar yerlerinde alınan tedbirlerin geliştirilmesi zorunluluğunun oluştuğunu dile getiren Vali Demirtaş, "Koronavirüsün yayılım hızını düşürmenin tek yolu sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması en az seviyede tutmaktır. Bu yüzden vatandaşlarımızdan aldığımız tedbirlere eksiksiz bir şekilde uymalarını bekliyoruz. İhlal ettiğimiz her bir kural bu mücadelemizin uzamasına neden olabilir. Bir an önce hayatımızın normal akışına dönmesi ve toplum sağlığımızın korunabilmesi için evlerimizde kalalım. Çıkmak zorundaysak maske takalım ve sosyal mesafe kuralına uyalım" diye konuştu. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow