hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'nın tüm ilçelerinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtılıyor

    Adananın tüm ilçelerinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtılıyor
    expand

    Adana'nın tüm ilçelerinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ADANA'da tüm ilçelerde Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından vatandaşların yoğun olduğu alanlarda ücretsiz maske dağıtılıyor.
    Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Adana’ya gönderilen maskeler, tüm ilçelerde Vefa Sosyal Destek Grubunca vatandaşların yoğun olarak bulunduğu otobüs durakları, kamu kurum binalarının girişlerinde ve pazar yerlerinde Adanalılar'a dağıtılıyor.
    Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında toplu yaşam alanları ve kamuya açık alanlarda maske takılmasının zorunlu kılınmasıyla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara maskelerin ücretsiz ulaştırılması talimatları doğrultusunda Adana’da gerekli çalışmaları ivedilikle gerçekleştirdiklerini kaydetti.
    Ücretsiz maske dağıtımının devam edeceğini dile getiren Vali Demirtaş, “Bizler ilimizde salgının yayılmasını önlemek amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda birçok tedbir alıyor ve bu tedbirleri anında uyguluyoruz. Tüm bu çalışmalar siz değerli hemşehrilerimizin sağlığını korumaya yönelik. Bizler tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden salgınla mücadele ederken sizlerden tek isteğimiz yetkili mercilerden açıklanan kurallara eksiksiz uymanız” diye  konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow