hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Adana İl Başkanı Ay: Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacağız

    AK Parti Adana İl Başkanı Ay: Adanayı AK Partinin kalesi yapacağız
    expand

    AK Parti Adana İl Başkanı Ay: Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacaklarını, bunun için de tüm teşkilatlara güvendiğini söyledi.
    Başkan Mehmet Ay, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra yeni üyelerin de katılımıyla Yumurtalık Sahili'nde açık hava toplantısı düzenledi.
    AK Parti Yumurtalık ilçe teşkilatlarına yeni yönetimle birlikte yeni heyecan ve başarı geldiğini belirten Başkan Ay, "Yumurtalık'ta bir kan değişimine gittik. Bugüne kadar partimize hizmet eden bütün değerli arkadaşlarımıza ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni yönetimle birlikte Yumurtalık ilçemize yeni bir heyecan geldi. Burada ilçe yönetimimizi tebrik ediyorum. Onların çalışması sadece Yumurtalık'ta duyulmuyor. Adana'dan duyulduğu gibi Türkiye'nin başkenti Ankara'dan da duyuluyor. Biz her platformda Yumurtalık ilçemizin göstermiş olduğu bu başarıyı anlatıyoruz. Bu başarı her şeyden önce ilçe başkanlığımızın başkanlığında yönetim kurulu üyelerimize ait" dedi.
    Başkan Ay, görevi devralırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapma sözü verdiğini kaydederek “Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapmak için 15 ilçemizin tamamında 830 mahallemizde seferberlik başlattık. Bunun da meyvelerini almaya başladık. Türkiye'de 81 vilayette üye seferberlik kapsamında yapılan çalışmada AK Parti Adana ailesi Haziran ayında en fazla üye yaparak Türkiye birinciliği elde etti. Bu birincilikte Yumurtalık ilçemizin de çok büyük desteklerini gördük. Ve biz bugün bu başarıyı ödüllendiriyoruz. Gösterilen hedefe ulaşan ilçelerimizi geziyoruz. Adana, plakası gibi 01, ilk hedefe ulaşan Yumurtalık ve Yumurtalık da 01. Türkiye'nin bir numarası Adana, Adana'nın bir numarası da Yumurtalık" diye konuştu.
    AK Parti Yumurtalık İlçe Başkanı Soner Oğuzsoylu da ilçe teşkilatları olarak bir bütün halinde hareket ettiklerini ve büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek "Hepimizin emeğine sağlık. Ben tüm teşkilatlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow