hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay: Çözüm odaklı bir vizyon ortaya koyacağız

    AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay: Çözüm odaklı bir vizyon ortaya koyacağız
    expand

    AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay: Çözüm odaklı bir vizyon ortaya koyacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rüşan Anıl ATAR/ADANA, (DHA)- AK Parti Adana İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ay, yönetim kurulunu oluşturdu. Ay, yönetim kurullarının konuşandan çok dinleyen, sorun değil çözüm odaklı, iletişim gücü yüksek yeni bir vizyon ortaya koyacağını söyledi.
    AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu, il binasında düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, yönetim kurulunu ortak akıl ve istişareyle hazırlandığını belirterek, üyelerin Adana’ya olumlu anlamda temas ettiğini ve kentin tüm meseleleriyle yakından ilgilendiğini ifade etti.
    Listede partide kuruculuk yapmış 4, belediye ve ilçe başkanlığı yapmış 5 ismin göze çarptığının altını çizen Ay, kadın kolları başkanlığı yapmış iki kişi ile birlikte 15 kadının yer aldığını söyledi. Bugüne kadar en fazla kadına yer verilen listelerden biri olduğuna vurgu yapan Ay, “Kadınlarımızın yetenekleriyle, gençlerimizin dinamizminin birleşmesiyle sinerjisi yüksek bir yönetim olacağız. Yine listemizde siyasete yeni giren 9 kardeşimiz var. Yani bir ayağımız tecrübeye sabit, diğer ayağımız ise yeniliğe açık ve geleceğe dönük. Önem verdiğimiz bir diğer alan ise siyaset kurumunun en yakın arkadaşı sivil toplum camiamız ve hemşehri derneklerimiz oldu. Bu mecradan da 6 arkadaşımızı il yönetimimizde kendine yer buldu” dedi.

    'TÜRKİYE İÇİN YÜKSELİŞ VAKTİ'
    Türkiye için vaktin 'yükseliş vakti' olduğuna dikkat çeken Ay, “Söz konusu bu yükseliş, plaka numarasıyla da Türkiye’nin 1 numarası olan Adana’da buluşması için çalışacağız. Yönetim kurullarımız genç ve dinamik yapısıyla, çoğulcu demokrasinin etkin bir yansıması olarak her günü bir önceki günden daha iyi planlayarak yeni bir çalışma modeli ortaya koyacaktır. Yönetim kurulları, tüm ilçelerin, tüm etkin zenginliklerin, sosyolojik tabanın ve her rengin sesini temsil gücüyle bir siyaset mekanizması olacaktır” diye konuştu.

    'ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ'
    Yönetim kurullarının konuşandan çok dinleyen, sorun değil çözüm odaklı, iletişim gücü yüksek yeni bir vizyon ortaya koyacağını belirten Ay, “Yönetim kurulumuz, turuncu güneşi ile Türkiye'nin kalbini ısıtan Adana'nın inşallah yüz akı olacaktır. Sanayisiyle, tarımıyla, ticari hacmi ve bir üniversiteler kenti olma özelliğiyle Adana kendine geniş bir hareket alanı bulacaktır. Bundan sonraki süreçte Adana, AK Parti'nin sarsılmaz bir kalesi olmak için teşkilatlarımız ve samimi gayretimizle yeniden inşa edilecektir” ifadelerini kullandı.
    Mehmet Ay başkanlığındaki yönetim kurulu, Abdurrahman Yeşiltaş, Adem Sağlam, Ahmet Eren, Ali Cengiz Taşcı, Aslı Çelik, Ayhan Alagöz, Ayşe Temel, Aytekin Uçar, Basri Çetinkaya, Bora Tomas, Cevriye Güney, Davut Şimşek, Dinçer Dinç, Duygu Yüksel, Emine Karaköse, Esmehan Işık, Fahri Keleş, Faruk Aytek, Fatih Balıkçı, Gamze Diker, Gizem Sarıbıyık, Gülçe Gül, Hasan Bolat, Hayriye Karaca, Hazal Dizman, İbrahim Gökçedağ, İbrahim Kodak, İsa Bozkurt, Kasım Pamuk, Kenan Özbey, Kürşat Akpınar, Mehmet Akif Çörten, Melih Çiçek, Melike Yıldırım, Merve Aydın, Muhittin Çolak, Mustafa Özkan, Nail Göçer, Orhan Yavuz, Özge Ulaş, Salih Sarı, Samime Özkaya, Şahin Cerit, Şerif Güler, Şevket Uludağ, Talat Özyürek, Turgut Erişmen, Türker Kaya, Zeki Çeliker'den oluştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow