hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Adana'dan 3 isme suç duyurusu

    AK Parti Adanadan 3 isme suç duyurusu
    expand

    AK Parti Adana'dan 3 isme suç duyurusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Can ÇELİK-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)- AK Parti Adana İl Teşkilatı, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söylemlerinden dolayı gazeteci Sedef Kabaş ve konuklar CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.
    Sabah saatlerinde merkez Yüreğir ilçesindeki Adliye binası önünde toplanan AK Parti Adana İl Teşkilatı üyeleri ve İl Başkanı Mehmet Ay, verdikleri dilekçeyle gazeteci Sedef Kabaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. Ardından açıklama yapan Ay, söz konusu televizyon programında yaşananları kabul etmelerinin mümkün olmadığını kaydetti. Bu programda Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakarette bulunduğunun altını çizen Ay, konukların da bu duruma sessiz kalarak suça ortak olduklarını belirtti.
    ‘LİDERİMİZE HAKARETİ ASLA KABUL ETMİYORUZ’
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan sözlü saldırıya karşı durmaya ve yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Ay ”Büyük Türkiye’nin büyük liderinin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz. Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş’ın tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yaptığı hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow