hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay: ATB Adana'nın gözbebeği

    AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay: ATB Adananın gözbebeği
    expand

    AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay: ATB Adana'nın gözbebeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Ay, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Mehmet Ay, "ATB çok modern ve güzel bir tesis olmuş. Adana'nın gözbebeği konumunda" dedi.
    AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Ay, yardımcıları Faruk Aytek, Abdurahman Yeşiltaş, Turgut Erişmen ve Şahin Cerit ile birlikte Adana Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek başkan Şahin Bilgiç ile ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter Gökhan Öztürk ile görüştü.
    Borsanın işleyişi hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Ay, "Borsanız Adanamızın gözbebeği. Ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığınız birinciliği çok uzun süre taşıyacağınıza yürekten inanıyoruz. Borsa binasının temeli atıldığında ben AK Parti gençlik kolları başkanıydım. Bugün hizmet veriyor olmanız mutluluk verici. Çok modern ve güzel bir tesis olmuş. Burada üreticilerin ve çiftçilerin haklarının karşılıklarını tam olarak  alabildiği zeminlerin, fırsatların oluştuğuna, imkanların doğduğuna inanıyoruz” diye konuştu. 
    Başkan Ay, "Sizler diğer oda başkanları ile tam bir ahenk içerisindesiniz. AK Parti İl Başkanlığı olarak bu çerçevede özelde Adana için genelde Türkiyemiz için taş üstüne taş koyacak, ne iş, ne eylem, ne davranış varsa biz sizlerle kol kola, omuz omuza bu işin içerisinde olacağız. Amacımız daha çok istihdam ile ülkemizi daha iyi müreffeh alanlara taşımak. Bu çerçevede çok sık bir araya geleceğiz. Malatya’da Elazığ’da canımız yandı. İdlip’deki terör meseleleri ve diğer unsurlarla 2020’ye kötü başlamış olsak da inşallah bundan sonra işaret fişeğini Adana’dan yakarak çok güzel işlere imza atacağımıza inancımız tamdır" şeklinde konuştu.
    LİDER BORSA OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
    365 oda borsa içinden birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldıklarını hatırlatan Şahin Bilgiç, şöyle konuştu: "1913 yılında kurulan 107 yıllık bir borsayız. Borsamızın yeni kompleksinin temelini borsamızın kuruluşunun 100. yılında atmıştık. İşlem hacmi bakımından Türkiye’nin en başta olan borsalarındanız. İlk 5’teyiz. Yeni yerimizle ve lisanslı depolarımızla, entegrasyonumuzla hedefimiz birincilik. Adana’nın 01 olan plakası gibi işlem hacmi bakımından Türkiye’nin lider borsası olmak için gayret ediyoruz. Güzel bir ekibimiz var. Adana için hep beraber yoruluyoruz. 365 oda borsa içinden birincilik ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldık. Yeni borsa yapacaklara TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, ‘Önce gidin Adana Borsayı görün ondan sonra nasıl bir borsa yapacağınıza karar verin’ diyor. Bu anlamda tüm ekip ve çalışma arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum."
    Konuşmaların ardından ATB Başkanı Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Ay’a Çukurova Pamuğu sepeti hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow