hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Sözcüsü Çelik, Başkan Kocaispir’i ziyaret etti

    AK Parti Sözcüsü Çelik, Başkan Kocaispir’i ziyaret etti
    expand

    AK Parti Sözcüsü Çelik, Başkan Kocaispir’i ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret etti.
    AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Kocaispir'den çalışmalarıyla ilgili bilgi alan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüreğir’de önemli hizmetler gerçekleştirildiğini söyledi.
    Başkan Kocaispir'in göreve gelmesi ile Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını belirten Ömer Çelik, “Başkanımız bir yandan gerçekten Yüreğir'i dönüştürecek, Adana’ya katkı sağlayacak projeleri yaparken bir yandan da hepinizin takip ettiği gibi sahadan hiç ayrılmıyor, sürekli sokaklarda, mahallelerde. Belediye başkanımızı, özellikle pandemi döneminde yaptığı faaliyetler, vatandaşımızı yalnız bırakmayan tutumu sebebiyle tebrik ediyorum. Gerçekten devletimiz her alanda büyük bir sahiplenmeyle vatandaşımızı bu pandeminin etkilerinden korurken belediye başkanlarımızın gayretleri bunları tamamlayan, vatandaşımıza olan sahiplenmeyi daha ileri götüren bir tablo ortaya çıkardı” dedi.
    Yüreğir'de güzel işler yapıldığını vurgulayan Ömer Çelik, “Zaman zaman Türkiye'nin bazı yerlerinde olduğu gibi salgının aşırı yükseldiği tablolarla da karşı karşıya kaldık. Bu da tabii hem belediye faaliyetleri bakımından hem belediyemizin üzerine yüklenen yük bakımından büyük bir sıkıntı oluşturdu ama Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Bey ve ekibi bu süreci büyük bir dirayetle yönettiler. Hiçbir zaman sahadan çekilmediler, vatandaşlarımıza çok güçlü bir şekilde sahip çıktılar. Dolayısıyla arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar, doktorlarımızın, sağlık ekiplerimizin yaptığı çalışmaları kolaylaştıran, onların büyük fedakarlıklarına katkı sağlayan, gerek gıda zincirinin aksamaması konusunda gerekse temizlik, hijyen konusunda, maske ulaştırılması konusunda son derece gayretli çalışmalar yaptılar. Onun için özellikle o zor dönemler, sıkıntılı dönemlerde gösterdikleri performans açısından tebrik ediyorum” diye konuştu.
    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaispir, “Bakanımızın belediyemizi teşriflerinden dolayı çalışma arkadaşlarımız ve ekibimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana verdiği desteklerden dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
    Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow