hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçime katılım oranının çok yüksek olması lazım

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçime katılım oranının çok yüksek olması lazım
    expand

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçime katılım oranının çok yüksek olması lazım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Sarıçam’da Bilal Bey geçen seçimde 48 olan kazanma oranının üzerine fazlasıyla koyarak kazanmalı. Bu nedenle sizlere büyük iş düşüyor. Önemli bir seçime gidiyoruz ve katılım oranının çok yüksek olması lazım.  Sizler yanınızda en az 10 kişiyi ikna etmelisiniz" dedi.
    Sarıçam İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kozan yolu üzerinde Sarıçam Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları Murtaza Kılçık ve Bünyan Çelik tarafından yapılan seçim bürosu açılışına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ak Parti İl Başkanı Şerif Güler, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam İlçe Başkanları Emrah Ceylan, Mustafa Kızılelma, meclis üyesi adayları ve kalabalık bir topluluk katıldı. İlk olarak konuşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yerel seçimlere çok az bir zaman kaldığını hatırlatarak,  Adana'da 15 ilçeyi ve Büyükşehir Belediye Başkanlıklarını alacaklarını söyledi. 
    Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ, Sarıçam’a 5 yıllık hizmet döneminde güzel hizmetlere imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini ifade etti. Bilal Uludağ, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğin en güzel örmeği olduğunu belirterek, “Bize göstermiş olduğunuz bu ilgi bizleri daha da güçlendiriyor. Sarıçam,  şahlanışına bundan sonra da devam edecek. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Vermiş olduğumuz sözlerin 2 kat daha fazlasını yaptık” dedi.
    Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmasında vatandaşlardan Cumhur İttifakı'na destek vermelerini istedi. Sarı, "Türkiye'nin beka sorunu diye altını çizdiğimiz dönemde 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde en güzel cevabı vererek göstermeliyiz. Hem Sarıçam hem de Adana Büyükşehir ile diğer ilçelerde vatanını seven herkes Cumhur İttifakı adaylarına destek vermelidir. Size de bu yakışır" diye konuştu.
    Adeta bir Miting havasında geçen Cumhur İttifakı Seçim Bürosu açılışında konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik,  Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bilal Uludağ’dan övgü ile bahsetti. Ömer Çelik,  Cumhur İttifakı adaylarına sahip çıkılması gerektiğini anlatarak, yapılan hizmetleri ve kazanımları daha ileriye taşımak için bütün partilerin tabanlarındaki vatandaşların oylarına talip olduklarını dile getirdi.
    DEMOKRASİ BAYRAMI VE ŞÖLENİ GELİYOR
    Yerel seçimlere katılım oranı oldukça yüksek olması gerektiğini söyleyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise şöyle konuştu: 
    "Özellikle kadınlarımızın ev ev dolaşıp çalmadık kapı bırakmamalarını istiyoruz. Seçime katılımlarının sağlanması için komşularımızın, akrabalarımızın, arkadaşlarımızın sandığa mutlak suretle katılımlarını sağlamalıyız. Hatta onları yanımıza alarak götürmeliyiz. Özellikle kararsız olanları ikna ederek sandığa götürmeliyiz. En önemli konu ise sandığa mutlak suretle sahip çıkmalıyız. Ülkemizi istikrarsızlığa ve kaosa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyelim. Bu nedenle Sarıçam’da Bilal Uludağ, Büyükşehir’de Hüseyin Sözlü ile Cumhur İttifakı adaylarına destek olalım.”
    Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow