hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AKAMDER'den MHP Adana İl Başkanı Avcı'ya ziyaret

    AKAMDERden MHP Adana İl Başkanı Avcıya ziyaret
    expand

    AKAMDER'den MHP Adana İl Başkanı Avcı'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’na seçilen Bünyamin Avcı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Karslıoğlu, Cumhur İttifakı'nın, Türkiye'nin geleceği adına önemli bir kazanım olduğunu söyledi.
    AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanlığı’na tekrar seçilen Bünyamin Avcı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundu. Başkan Karslıoğlu, Türkiye ve Adana için tüm sosyal ve ekonomik hareketlerde her daim sivil toplum kuruluşu olarak var olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. Karslıoğlu, “AKAMDER üyeleriyle birlikte Halkların Demokratik Partisi (HDP) hariç diğer tüm partilerde yönetici ve idareci kadrosunda üyelerimiz yer almaktadır. Bu, AKAMDER bileşeni olarak demokratik bir yapı içinde olduğumuzun teyididir. Cumhur İttifakı'nın, ülkemizin geleceği adına önemli bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. İstikrar açısından devamlılığı memnuniyet vericidir. Bu anlamda MHP yönetimine tekrar seçilen Bünyamin Avcı ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.
    Bünyamin Avcı ise AKAMDER’in son yıllardaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu gördüklerini söyledi. Avcı, “Bu anlamda MHP olarak iş birliğimiz ve sektörle ilgili istişarelerimiz devam edecektir. Yeni seçilen yönetim kurulumuzda da AKAMDER üyesi olan arkadaşlarımız vardır. Gerek MHP olarak gerekse Cumhur İttifakı olarak ülkemiz ve Adanamız için tüm çalışmalarında destek konusunda yanlarında olduğumuzun bilinmesi gerekir” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow